Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan kan jeg bruke vegetabilsk olje til å brenne i en Chevrolet 6,2 eller 6,5 liters diesel?

Det er to trinn til å brenne vegetabilsk olje i en Chevrolet 6,2-liter eller 6,5-liters dieselmotor. Den første er å konvertere eller foredling vegetabilsk olje til biodiesel, og den andre er å forberede dieselmotor til å kjøre på biodiesel. Produsere din egen biodiesel innebærer kritiske sikkerhetsspørsmål samt miljøspørsmål rundt avhending av farlige biprodukter. Chevrolet 6,2 og 6,5 l motorene ble produsert av General Motors mellom 1982 og 2000 for bruk i lette lastebiler og bobiler. Du trenger:
Biodiesel prosessor
Bulk vegetabilsk olje
Metanol
Natriumhydroksid
erstatning drivstoff sel og slanger
Personlig verneutstyr
Chemical spill kit
Material Safety datablader
Vis flere instruksjoner
Forbereder vegetabilsk olje for din motor
en Ha en plan-og sikkerhetsutstyr for å beskytte deg selv og miljøet.

Utarbeide en grunnleggende sikkerhet plan. Kontakt lokale brann og sikkerhet tjenestemenn og forskning lokale og statlige forskrifter for biodiesel produksjon, spesielt med hensyn til brannsikkerhet og avhending av glyserin. Utarbeide en beredskapsplan, herunder HMS-datablad og nødnumre for drivstoff og kjemikalieutslipp.
2 Har brannslukningsapparater hendig i tilfelle av en kjemisk utslipp eller brann.

Samle dine personlige sikkerhetsutstyr som kjemikalieresistente hansker, en respirator maske og eyewash stasjon, eller kjøpe disse elementene hvis du ikke allerede har dem. Også få lut neutralizer, rennende vann, brannslukningsapparater og søler oppdemning forsyninger.
3 Forbered lagring og produksjon område.

Sett i ditt sted biodiesel prosessor, samt lagringsplass for råstoff, ferdig biodiesel og biprodukter. Biodiesel produseres ved å kombinere en olje, slik som raps, og metanol med en katalysator, så som natriumhydroksyd. Biodiesel er også kjent som metylester, og prosessen kalles "transforestring". Biprodukter som glyserin og omsatt olje og metanol må lagres og avhendes svært nøye.
4 Rapsolje er en vanlig kilde til vegetabilsk olje for biodieel produksjon.

Purchase bulk vegetabilsk olje. Raps utfører bedre ved temperaturer under frysepunktet, og er lett tilgjengelig. Bulk avfall vegetabilsk olje (BWVO) kan være tilgjengelig i ditt område, men denne oljen er skitnere enn fersk vegetabilske oljer, vil kreve mer prosessorkraft tid og har en tendens til å ha mer løsemiddel egenskaper, noe som gjør det vanskeligere på motorens pakninger og slanger.

5

Kombiner oljen og metanol med en katalysator, så som natriumhydroksyd, for å produsere en biodiesel. Oppbevar biodiesel og forberede seg til å teste den på motoren din. Du vil sannsynligvis ugyldiggjøre eventuelle garantier som finnes på din motor og drivstoffsystem når du bytter til biodiesel, inkludert de fleste etter-markedet drivstoffsystem.
6

Frys en prøve av biodiesel for å teste for uklarhet og dannelse av krystaller. Sammenligne drivstoff laget av forskjellige råstoff.
Klargjøre motoren for Biodiesel
7 Vær forberedt på å erstatte alle pakninger og slanger i drivstoffsystemet.

Bytt pakninger og slanger i din dieselmotor. Gummien blander brukes til å produsere dem vil vanligvis ikke stå opp til biodiesel er løsemiddel egenskaper. Dette gjelder spesielt originale drivstoff sel og slanger på 6,2 L diesel.
8

Blend biodiesel 50-50 med vanlig diesel og kjøre den for et par dager i byen og motorvei forhold. Sjekk alle pakninger og slanger jevnlig for lekkasjer eller annen slitasje. Hvis 50 prosent blanding som fungerer godt, så gå til en 75 prosent eller 100 prosent biodiesel blanding.
9

Overvåk drivstoffsystemet nøye i vinter. Kaldt vær kan føre til krystaller å danne i brenselet, og disse krystallene vil bygge opp i drivstoff filtre og til slutt tette dem. Din dieselmotor vil ikke gi gode resultater hvis drivstoffet ikke kan reise fritt fra drivstofftanken til sprøytebrukere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133920.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff