Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan sjekke Transmission Oil

Kontrollere automatgir væske er en relativt enkel oppgave, og en som bør gjøres med en viss frekvens. Som en av de mest kostbare deler av et kjøretøy for å erstatte, er overføring avhengig av smøremiddel i fluidet, og at fluidet er begge fylt hensiktsmessig og ikke brent. Når du sjekker overføring væske, merk nivået og varsel hvis har en brent lukt, vil det være en indikator på at det er på tide å endre væske. Du trenger
Transmission væske (om nødvendig)
Rag
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Rådfør deg med bilens brukerhåndbok, som den første trinn vil variere avhengig av merke og modell av bilen din. Sjekk om din bil må varmes opp og med motoren i gang som de fleste gjør, eller om det skal være slått av, men likevel varm.
2

Åpne panseret på bilen din og finn overføring væske peilestaven mot baksiden av motoren, generelt motsatt fra beltene i fronten. Noen ganger overføring væske dipsticks er merket som sådan og kan selv angi hvilken type væske du bør bruke.
3

tak overføring væske peilepinnen med hånden, trekk den ut og tørk den helt ren med en fille. Tilbake peilepinnen i hullet og skyv den helt til bunns.
4

Hent peilepinnen igjen og se på væskenivået på peilepinnen. Alle automatgir væske dipsticks vil indikere nivåer med linjene portretterer høyt og lavt nivå.
5

Følg lukten av overføring væske i tillegg til nivået. Hvis væsken lukter lik brent toast (referert til som "rosa stinke"), må du erstatte væske.
6

Bruk en trakt for å legge til overføring væske hvis nivået er lavt. Legg bare ca ¼ liter om gangen inntil nivået på peilepinnen viser at det er fullt. Vær forsiktig med å overfylle overføring væske.
7

Sjekk din girolje en gang annethvert år eller hver 24 000 miles for å unngå å kjøre lav eller bruke ødelagt olje, og dermed skape potensial til å skade overføring selv , en kostbar komponent å erstatte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133919.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff