Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

HHO Hydrogen Cell Informasjon

En HHO hydrogen brenselcelle er en måte å kjøre en motor bruker vann som drivstoff (HHO er en annen måte å skrive H2O). Mens teoretisk mulig, er det egentlig bare en ineffektiv måte å kjøre en bil på batteristrøm. Hydrogen som drivstoff
I prinsippet hydrogen celler kan drive en bil.

Hydrogen kan "brennes" med oksygen for å frigjøre energi som kan brukes til å utføre arbeid, for eksempel å drive en motor. I en HHO brenselcelle, er hydrogen oppnås ved å bryte vann ned til hydrogen og oksygen.
Elektrolyse
All kraften i en HHO-drevet bil kommer fra batteriet.

Prosessen med å bryte ned vann til hydrogen og vann i en brenselcelle kalles elektrolyse. En hydrogen generator kit krever strøm trekkes fra bilens batteri.

Fysikk Problemer
Du kan ikke endre fysikkens lover.

I henhold til termodynamikkens første lov, den energi som kan oppnås ved brenning av hydrogen som brensel er ikke større enn den energien som kreves for å oppnå hydrogen ved elektrolyse. Derfor kommer alt drivstoff energi til slutt fra batteriet.
Styrking Bensin Effektivitet
En modifisert utslipp-kontroll system kan gjøre et kjøretøy mislykkes et utslipp inspeksjon.

En mer beskjeden påstand er at hydrogen forbedrer effektiviteten i en bensindrevet motor, men i virkeligheten, det sannsynlig har liten eller ingen effekt. Dessuten kan de nødvendige modifikasjoner gjør et kjøretøy mislykkes statlige utslipp tester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133918.html

Previous: No
Next:

alternative drivstoff