Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage Biodeisel

Forside biodiesel bryggere bruke ikke-hydrogenert vegetabilsk oljer som grapefrukt, soya, raps, mais og solsikkeolje å gjøre effektiv biodiesel gjennom en prosess med å blande og separasjon. Ifølge Journey to Forever nettsted, biodiesel som et resultat av prosessen fører dieselmotorer å kjøre jevnere og varer lenger med de åpenbare fordelene blir mindre skade på miljøet og for helsen. Du trenger:
1/2-liter klar polyetylen med høy tetthet (HDPE) beholder
2-liters PET (vann eller brus) flasker, 2
en trakt for å passe PET container
1 liter av nye vegetabilsk olje
5,8 gram eller mindre av kaliumhydroksid (KOH) minimum 85 prosent ren
Presis gram skala
termometer
Sikkerhetsutstyr
200 ml metanol, 99 + prosent ren
Blender eller mini-prosessor
to trakter til å passe HDPE beholder
vernehansker og klær
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

vernehansker og briller. Mål ut den nødvendige mengden av kaliumhydroksyd (KOH). Den nødvendige mengde vil avhenge av den prosentvise renheten av KOH som du har. Hvis det er 85 prosent ren, måle ut 5,8 gram KOH. Hvis det er 90 prosent ren, måle ut 5,5 gram KOH. Hvis det er 92 prosent ren, måle ut 5,3 gram KOH.
2

Sørg for at rommet du er i er i romtemperatur før måling av metanol. Har HDPE beholder klar. Mål opp 200 ml metanol. Sett lokket tilbake på metanol container raskt. Hell 200 ml av metanol gjennom en trakt inn i HDPE beholder.
3

Legg til KOH du målt ut tidligere til HDPE beholder gjennom en annen ren trakt. Lukk lokket ordentlig. Virvle innholdet i beholderen for å blande ved at KOH og metanol sammen i ett minutt i en tid med 10 minutters pause i mellom. Hold gjør dette for omtrent en halv time, da de to skal være riktig blandet sammen.
4

Slå på mini blender. Det mini blender bør være i stand til å opprettholde en temperatur på 55 ° C i omtrent en time. Still temperaturen. Tilsett en liter av en vegetabilsk olje og metanolen /KOH-blanding. Sett mini blender på lav hastighet og la blandingen å kombinere i 20 til 30 minutter.
5

Slå av mini blender. Bruk en annen ren trakt til å helle blandingen fra blender til en to-liters PET flaske. Sett lokket på flasken ordentlig. La blandingen til å sette i 24 timer.
6

Separer biodiesel fra den mørke sediment som skal nå ha avgjort på bunnen av flasken. Det bør være en meget klar linje mellom den klare biodiesel og den mørkt bunnfall. Hell biodiesel i en ren tørr glasskrukke. Være forsiktig med å tillate sedimentet å gå inn i glasset. Hvis sedimentet forurenser biodiesel, la den ta til takke med en 24 timer og prøv igjen.
7

en "wash test" på den blandingen som skal nå være biodiesel. Mål 150ml vann og 150ml av biodiesel i en PET flaske og rist kraftig i noen få sekunder. Kvalitet biodiesel vil skille klart fra vannet.
8

Vask biodiesel. Denne prosessen hindrer emulgering finner sted. Bland biodiesel med rent vann og la det å bosette som i vask test. Når det legger seg, og du ser en klar linje mellom vannet og biodiesel, hell det ut og gjenta prosessen. Når biodiesel er ren, vil det bli gjennomskinnelig. På dette punktet, er den klar til å brukes som drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133940.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff