Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Biodiesel Bruker

Biodiesel er et alternativ til diesel som er laget av naturlige oljer. Disse inkluderer planteoljer, som raps, bomullsfrø og soyabønner oljer, animalsk fett, som for eksempel svinekjøtt smult og gjengitt oksekjøtt fett, og resirkulert matoljer, for eksempel gult fett. Ifølge Energy Information Administration, er biodiesel en fornybar energikilde og er mindre skadelig for miljøet sammenlignet med petroleumsbasert diesel. Imidlertid produserer det er betydelig dyrere, og dens kommersiell bruk (for eksempel i motorer og kjeler som rengjøringsmiddel) er begrenset. Motorer

En rekke maskiner kjører på diesel forbrenningsmotorer, som bruker en komprimering flamme til å tenne drivstoffet. Disse inkluderer biler, lastebiler, traktorer og tog. Ifølge Energy Information Administration, slår dieselmotorer med biodiesel har sine fordeler og sine ulemper. En fordel ligger i reduksjon av luftforurensningen. Ifølge EIA, biodiesel inneholder omtrent 10 $ oksygen, noe som bidrar til mer fullstendig utbrenning sammenlignet med tradisjonell diesel. Dette omsettes til mindre utslipp av svevestøv, karbonmonoksid og hydrokarbon. Men det er en ulempe at brenning biodiesel i motorer øker utslipp av NOx. I tillegg pleier det å løsne opp petroleumsforekomster inne drivstofftanker, noe som kan føre til tilstopping i maskinrom filtre og drivstoffrør.
Kjeler

Enkeltpersoner og næringer vanligvis bruker diesel -drevne kjeler til oppvarming av boliger, svømmebasseng og bygninger, samt å sterilisere utstyr og generere varme for andre industrielle applikasjoner. De fungerer ved å brenne drivstoff og oppvarming væsker (oftest vann) i lukkede beholdere. Ifølge National Renewable Energy Laboratory, er biodiesel sjelden brukt i kjeler i sin rene form, men er i stedet kombinert med tradisjonell diesel slik at det utgjør rundt 20 prosent av den totale drivstoff. Legge biodiesel til vanlig diesel kjeler har vist seg å redusere svoveldioksid og nitrogenoksider. Ifølge NREL, kjeler brenne biodiesel med en åpen, i motsetning til komprimerte, flamme, som er det motorer bruk. Dette utgjør avviket mellom motor og kjele utslipp.
Bilder rengjøringsmiddel

Ifølge gas2.org, noen miljøorganisasjoner bruke biodiesel som et middel for rengjøring oljesøl. Biodiesel fører råolje til å koagulere, noe som gjør det enklere å skyfle opp. I tillegg kan du bruke biodiesel som et løsemiddel for rengjøring fett av verktøy, sykkel kjettinger, maskindeler og andre metallgjenstander, ifølge NREL. Det er også effektiv på å fjerne maling og rester igjen av lim og teip.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134303.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff