Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan konverterer jeg VW Diesel til WVO?

Konvertering din VW dieselmotor til å kjøre på avfall vegetabilsk olje (WVO), en type rett vegetabilsk olje (SVO), innebærer en god del arbeid og utgifter opp foran. Men på lang sikt vil du spare penger på drivstoff fordi du kan få WVO gratis fra restaurants.Most dieselmotorer kan kjøre på vegetabilsk olje, men det må forvarmes for å flyte skikkelig. Dette krever en dobbel tank system som lar deg starte motoren med diesel, og deretter bruke varmen fra motoren å forvarme vegetabilsk olje i aa separat tank før du slår typer drivstoff. Du trenger
Radiator-oppvarmet drivstofftanken
Drill
3 tommers hullsag
Triple slange
Slangeklemmer
2 lavt trykk T-ventiler
Fuel filter
Fuel filter varmeapparat jakke
3-port magnetventil med bryter
Høytrykks-T-ventil
Vis flere instruksjoner
en

Monter radiator-oppvarmede drivstoff tank. De fleste velger å plassere den i bagasjerommet, men du kan også sette den på gulvet i front eller baksetet området. Sørg for at du får tilgang til den lett å fylle den med olje.
2

Bor et hull i VW brannmur med hullsag vedlegget og kjøre trippel slangen fra motorrommet til WVO tank. Fest de to kjølevæske slangene til radiatoren i WVO tank med slangeklemmer. Fest drivstoffslangen til tankens utløp med en slangeklemme.
3

Split slangene som går inn og ut av VWs radiator. Fest kjølevæske linjer i trippel slangen til de delte radiator linjer ved hjelp av lavt trykk T-ventiler.
4

Fest drivstoff filter på drivstoffslangen i trippel slangen og monter filteret til motorrommet på et tilgjengelig sted. Pakk drivstoffilter varmeapparat jakke rundt filteret.
5

Kjør drivstoff linje fra drivstoffilter til en av oppføring portene på magnetventil. Split dieselen linje på magnetventil. Fest enden kommer fra diesel tank til den andre solenoid inngangsport, og enden går mot motoren til utløpsåpningen av releet. Installer solenoidbryter på dashbordet for å styre hvilke tanker som forsyner motoren med drivstoff.
6

Loop diesel returledningen rundt slik at drivstoff går tilbake til motoren uten å returnere til diesel tank først. Bruk en høytrykks-T-ventil for å bli med diesel returledning på drivstoffslangen går inn i motoren. Dette hindrer ubrent WVO blir shunted inn i dieseltanken.
7

Slipp ut luften fra alle drivstoff og kjølevæske linjer. Toppen av kjølevæske nivå, siden det må nå fylle slangene som går til og fra WVO tank.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134413.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff