Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Matolje som en Diesel Fuel Alternative

Som folk ser etter måter å redusere deres innvirkning på miljøet, alternative drivstoff kilder blitt mer populært. Ved hjelp av matolje som en diesel alternativ er en endring som er enkelt og billig å lage .. Fordeler
Commercial bensinpumpe

Cooking olje brenner mye renere enn bensin-basert brensel, og biler kjører på matolje som en diesel alternativ har lavere utslipp. Det reduserer også førerens eksponering for bensin-baserte diesel, samt deres høye priser.
Egenskaper
p Det er ingen kjemisk konvertering eller behandling nødvendig å bruke matlaging olje som en diesel alternativ, men du trenger ikke å endre din bil. Den konvertering kits er relativt billig og enkelt å installere og bruke. En modifisert bil har to drivstofftanker og er i stand til å veksle mellom diesel og matolje om nødvendig.
Funksjon

matolje er i utgangspunktet varmes opp til 170 grader Fahrenheit. Da er det klart til bruk i den modifiserte kjøretøy. Under bruk blir oljen kontinuerlig oppvarmet. Bilen går tilbake til diesel hvis temperaturen synker, og overvåkes ved hjelp av en temperaturmåler.
Warning

Food grade oljer loven vil fungere som et løsemiddel for visse materialer i en umodifisert kjøretøy og skal ikke brukes uten først modifisering av kjøretøyet eller installere en konvertering kit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134401.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff