Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Biodiesel Problemer

Ifølge US Energy Information Administration (EIA), biodiesel, laget av animalsk eller vegetabilsk olje i stedet for petroleum, er et levedyktig alternativ til tradisjonell diesel. Men mens det brenner renere og er mer miljøvennlig enn petroleum diesel, må biodiesel brukere stri med noen spesifikke problemer. Kompatibilitet med nyere motorer

"Popular Mechanics" bidragsyter og biodiesel entusiast Dave Hubbard sier at hovedproblemet med biodiesel er dens mangel på kompatibilitet med nyere motorer. Hubbard sier at før 2007, alle dieselmotorer var kompatible med B100 - ren biodiesel. I 2007 det amerikanske Environmental Protection Agency (EPA) faset inn nye utslippskrav og dieselmotor produsenter redesignet sine bensininnsprøytning for å møte dem. Imidlertid er disse fornyet motorene designet for petroleum diesel, ikke biodiesel, og kan bare tolerere biodiesel i små mengder, sier Hubbard.
Nedbrytbarhet

Selv i pre-2007 dieselmotorer, kan biodiesel føre til noen problemer. Ifølge en artikkel publisert i tidsskriftet "Diesel Fuel News" i 2000, selv om biodiesel er "nedbrytbarhet" (som i "nedbrytbart") er et salgsargument, kan denne kvaliteten føre til motor korrosjon. Ifølge en gruppe av drivstoff injektor utstyr beslutningstakere sitert i artikkelen, kan biodiesel "korrodere drivstoff sprøytebrukere, forårsake elastomer segl feil, føre til drivstoff er tettet, føre pumpe anfall, føre drivstoff injektor spray hull blokkering og øke injeksjon press."

Produksjon Kostnader og tilgjengelighet

Ifølge EIA, de høye kostnadene ved å bruke soyaolje å lage biodiesel og sparsom tilgjengeligheten av billigere biodiesel innganger, slik som gul fett, gjør det vanskelig for biodiesel å konkurrere kommersielt med petroleum diesel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134419.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff