Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan Kast Motor Oil i en oljebrenner

Oljebrennerne er oppvarming apparater konstruert for å brenne fyringsolje. Ved hjelp av en oljebrenner på din bolig vil hjelpe deg å spare penger . Men å finne måter å kvitte seg med brukt olje kan ta litt arbeid . Ved lov du ikke har lov til å plassere den i søpla hjemme eller i offentlige containere . Helle den ned byen avløp (eller enda en inne i ditt hjem ) er også mot loven . Instruksjoner
en

Besøk en virksomhet i byen din som spesialiserer seg i å endre bil olje. Du kan finne denne type virksomhet ved å se gjennom Gule Sider eller utføre et raskt Google- søk på nettet. Mange av denne typen virksomhet vil akseptere brukt motorolje du donere . Disse selskapene lagre olje og selge det eller gi det til bedrifter som avgrense tidligere brukt olje og konvertere den til nyttig smøreolje .
2

Bekreft resirkulering dager med rådhuset . Mange byer synkronisere arbeidet med gjenvinning selskaper og vil sørge for at motor olje fra olje brenner for å bli plukket opp på fortauskanten ditt uten kostnad for deg .
3

Forskning statlige parker i ditt område å finne ut om noen olje samle containere på hotellets område. Flere stater gjør olje resirkulere containere tilgjengelig for allmennheten . Alt du trenger gjøre er å fjerne motorolje fra oljebrenner og hell den i beholderen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133959.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff