Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Elektriske biler Vs. Hydrogenbiler

Mens teknologien for elbiler og hydrogenbiler har eksistert i rudimentære former siden 1900-tallet, bil produsenter og forbrukere er endelig fanger på nytten av disse oppfinnelsene. Med bekymringer over klimagasser og olje mangel vokser, kan elektrisk-og hydrogendrevne biler presentere alternativer til gass-drevet bil. History of Electric Car

Den elektriske bilen har en ganske rik historie i USA, og kan dateres helt tilbake til 1891. I 1891 første arbeidsdag elektriske bilen ble fullført av William Morrison i Iowa. Av 1893, ble en gruppe av elbiler plassert på utstillingen i Chicago. Bare fire år senere, de første elektriske drosjer vises på gatene i New York City. I 2000 produserte Toyota sin første elbil. Toyotas RAV4 elbil kunne reise opp til 128 miles og nå hastigheter på 78 miles per time. Utgiftene forbundet med RAV4 forbudt utbredt bruk.
Hvordan Electric Cars Arbeid

Når du ser under panseret på en elektrisk bil, vil du ikke finne en tradisjonell motor , i stedet finner du en elektrisk motor. Denne elektriske motoren får sin kraft fra en kontroller og et sett med batterier enn det som kan lades. Når gasspedalen eller gasspedalen trykkes inne i bilen, sendes det et signal til par potensiometre som forteller kontrolleren hvor mye energi som trengs til enhver tid. Kontrolleren kan pulsere på opptil 15 000 pulser per minutt for å holde strømmen til bilen konstant og væske. Avhengig av størrelsen på motoren og batteriet array, må du lade bilen for mellom 10 til 12 timer. De fleste elektriske biler fortsatt har en begrenset rekkevidde, vanligvis mindre enn 75 miles.

Electric Car Environmental Impact

Elektriske biler er svært energieffektive. The US Department of Energy bemerker at mens den tradisjonelle forbrenningsmotoren bare konverterer 20 prosent av den energien som er lagret i bensin, kan elektriske motorer konvertere opptil 75 prosent av sin lagret energi. Elektriske motorer også produsere ingen eksosutslipp som en vanlig forbrenningsmotor. Men fordi elektriske biler får sin energi fra et bredt spekter av kraftverk, kan strømmen de bruker er produsert skadelige biprodukter. Elektrisitet generert fra kull produserer klimagasser, men elektrisitet produsert fra fornybare energikilder ikke direkte produsere skadelige biprodukter. Elektriske biler er en ekstra fordel fordi de kjører på norskproduserte energi.
Hydrogen Car History

Teknologien som brukes i hydrogenbiler dateres tilbake til 1800-tallet. I 1839 Christian Schoenbein det sveitsiske kjemiker, oppdaget drivstoffet potensialet av hydrogen i kombinasjon med oksygen. Mer enn 80 år senere, konverterte tyske vitenskapsmannen Rudolf Erren den tradisjonelle forbrenningsmotoren for å kjøre på hydrogen i stedet. I 1937 gjorde den berømte luftskip, Hindenburg, flere transatlantiske turer drevet av hydrogen. I 1999-Europa åpnet sine første hydrogen-fyllestasjoner, men har USA vært trege til å følge etter. Som i 2010, har hydrogen bil markedet i USA holdt seg relativt treg til tross for massive Bevilgningen til forskning fra både Clinton og George W. Bush administrasjoner.
Hvordan hydrogenbiler Arbeid

Hydrogen motorer arbeide i to primære måter: en brenselcelle eller en rotasjonsmotor. Den første metoden for å drive en bil med hydrogen, er brenselcellen, de mest populære. Hydrogen brennstoff lagres i en tank plassert på baksiden av bilen. Hydrogen blir pumpet fra tanken til brenselcellestabelen, der det blandes med oksygen for å lage energi. Flere hundre brenselceller er stablet i tanken for å generere nok energi til å drive bilen. Brenselcellen deretter gir strøm til både motoren og av og til batteriet. Motoren er den primære kilde til makt for bilen, men gir tilgang til batteristrøm for akselerasjon formål. Hydrogen blir også brukt i forbindelse med en roterende motor for å drive biler. Med den roterende motor, er hydrogen direkte innsprøytes i motoren som er elektronisk kontrollert. Den roterende motoren bruker hydrogen forbrenning for å skape den energien som trengs for å drive en bil.
Hydrogen Car Environmental Impact

motsetning til den tradisjonelle forbrenningsmotoren som frigjør toksiner utslipp, for eksempel karbon dioksid, produserer en hydrogendrevet bil bare varme og vann. Når et hydrogen kjøretøyet er i bruk, ingen eksosutslipp forekomme. Små mengder av varme og vann produseres og deponert fra bunnen av bilen. Imidlertid kan produksjon av hydrogen være skadelig for miljøet. Å produsere hydrogen drivstoff, må hydrogen gjennomgå elektrolyse eller hentes ut fra naturgass. Elektrolyse krever elektrisitet som er vanligvis produsert fra karbon emitting kull. Utvinne hydrogen fra naturgass avgir også karbon i miljøet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134337.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff