Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

DIY Hydrogen for Cars

Forskning fortsetter på måter å generere hydrogen ombord en bil for bruk i en forbrenningsmotor. Noen av utviklingen er lovende, og utover den enkle elektrolysørene tilgjengelig på eBay, planer er tilgjengelig som hevder å øke kjørelengde med 50% eller mer. Planer

Bob Boyce planer har blitt offentliggjort, og hans system er svært effektiv. Fra og med dusinvis av seks tommer med 6 tommers plater av 316L rustfritt stål, og en fabrikkert plastbeholder, synes dette å være den mest komplette sett av planer for høy ytelse hydrogen generasjon rundt. For fullstendige planer besøke http://peswiki.com/index.php/OS:Bob_Boyce_Electrolyzer_Plans, og se deg rundt.
Materialer
p Som forklart i planene, vanlige rustfritt stål korroderer raskt, så 316L rustfritt kalles for. 316L er lav i karbon og står opp til Electrolite brukt. En kilde for rustfritt er http://www.onlinemetals.com. De vil kutte i din størrelse krav, og har 316L på lager.

For Lexan plast trengs kan du finne en leverandør nær deg på http://www.powersourcing.com/se/polycarbonatelexanfabrication.htm

Ved bruk av disse materialene, følg instruksjonene nøyaktig. Bruk av disse materialene har blitt bestemt gjennom prøving og feiling.
Electronics

Disse planene har blitt kopiert av mange forskere, og elektronikken er tilgjengelig fullt montert. Hvis du bestemmer deg for å bygge din egen, hold deg til Bob Boyce planer og ressurser.
Oppsummering

Menn som Stan Meyer og Bob Boyce er i forkant av denne forskningen. Deres forskning, samt Boyce planer, er lett tilgjengelig på internett. Selv om planene er eksperimentelle, store gevinster i kjørelengde allerede har blitt realized.In tilfelle av Stan Meyers eksperimenter, de er ganske mye vanskeligere å følge. Meyer konstruert et system som kjørte en motor utelukkende av av hydrogen generert om bord.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134086.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff