Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik kjører en VW Diesel på brukte matolje

Cooking olje kan brukes til å kjøre en dieselmotor på flere forskjellige måter. Den kan brukes som den er, som kalles SVO, selv om den er meget viskøs. Det kan blandes med oljebaserte drivstoff, noe som vil tynne den ut. Eventuelt kan det bli omdannet til en type brensel som kalles biodiesel, som kan brukes til å drive en hvilken som helst dieselmotor. Rett vegetabilsk olje er den enkleste og vanligvis billigste måten, selv om du må kjøpe en konvertering kit for deg VW å gjøre det arbeidet. Mange konvertering kits eksisterer og kommer utstyrt med detaljerte instruksjoner. Du trenger:
Cooking olje, vanligvis brukt
kaffefilter eller filter poser
stor lagringsplass containere
SVO konvertering kit
dieselmotor kjøretøy som kan konverteres
Show Mer Instruksjoner
Konvertering VW å kjøre på matolje
en

Kontroller at VW har en dieselmotor, og at det kan konverteres. Eldre modeller vanligvis ikke kan være på grunn av gummipakninger som kan forverres. Samle brukt matolje og filtrere det å fjerne alle partikler.
2 p Det er mange forskjellige konvertering kits tilgjengelig fra ulike selskaper, og hver vil komme med sitt eget sett med detaljerte instruksjoner. Et bedre alternativ hvis du er ukjent med å jobbe på biler er å ta bilen til en mekaniker for å installere konvertering kit for deg. En to-tank konvertering kit er anbefalt for Volkswagen.
3

Fyll SVO tank med den filtrerte matolje. Pass på at det er fortsatt vanlig diesel olje i den andre tanken. Start bilen med vanlig diesel. Etter oppvarming til optimal temperatur, bør konvertering kit bytter automatisk til vegetabilsk olje. Hvis du vil stoppe bilen i over en time, sørg for å bytte tilbake til vanlig diesel for de siste 10 minuttene av stasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134321.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff