Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan Samle avfall matolje

Pan og frityrsteking matvarer ofte etterlater bak flere spiseskjeer eller kopper matolje. Denne spillolje kan samles og lagres for fremtidig bruk ved filtrering og lagring av oljen så snart som det avkjøles. Presseduk spillolje fjerner de små biter av brente matvarer og krydder som endre smaken av oljen. Den anstrengte olje vil holde i flere uker og kan brukes flere ganger før den forkastes. Du trenger
Stor kaffe kan og lokk
Konsentrert flytende oppvaskmiddel
slipende svamp
Kjøkken håndkle
Liten netting sil
Cheese klut
Candy termometer

Vis flere instruksjoner
en

Vask innsiden og utsiden av en stor kaffe kan og lokket i varmt vann med konsentrert flytende oppvaskmiddel og en slipende svamp. Tørk kaffe kan helt med et kjøkkenhåndkle. Kaffebønne oljer blir liggende på overflaten av metallet kan påvirke smaken av lagrede oljer.
2

Linje en liten netting sil med et stykke osteklede brettet i to to ganger. Senk silen inn i åpningen av ren og tørr kaffe kan.
3

La avfall matolje kjøles ned til rundt 150 grader F før nøye helle det gjennom ost klut og inn i store metall kaffe kan. Flytt den smale strømmen av treg helle olje rundt stykke ost klut til å passere den gjennom rene deler av duken når andre områder av duken er skitten med anstrengt matrester.
4

Løft silen over kaffen å se på som de siste par dråper avfall matolje drypp fra cheesecloth. Dekk kaffe kan med lokket og flytte den til den kaldeste delen av kjøleskapet. Dette er vanligvis nær innløpet vent der kald luft kommer inn i kjøleskapet.
5

Hent spillolje fra kjøleskapet og bruke den før smaken av oljen begynner å smake brent eller av. Filtrere matolje etter bruk og oppbevar den i inntil tre uker før du kaster den spillolje unna.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134320.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff