Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik gjenoppretter vegetabilsk olje Avfall

Du kan bruke gamle vegetabilsk olje som et middel til alternativ energi, men å finne en god tilførsel av vegetabilsk olje kan være litt mer utfordrende, avhengig av hvor du befinner deg. Ved hjelp av vegetabilsk olje til å drive en bil er svært kostnadseffektivt og miljøvennlig. Denne typen brensel kalles biodiesel. Faktisk ville du gjøre din leverandør av olje en tjeneste ved å ta gamle, skitne olje av hans hender. Avhending av brukte vegetabilsk olje er en stor bekymring på grunn av mengden av søppel det skaper hver dag. Du trenger
Vegetabilsk olje leverandøren (restaurant)
Tomme gallon kanner eller beholdere med stramme lokk
kasser eller bokser
Vis flere instruksjoner
en

Gå rundt til de mindre restaurantene i ditt område og be om å snakke med sjefen om å ta noen av hans brukt vegetabilsk olje. Pass på at det ikke er blandet med animalsk fett. Gi ham en grunn til å ta det og la ham vite det ville nytte ham fordi han ikke ville måtte betale for å kvitte seg med det. Også nevne at gjenbruk av vegetabilsk olje er miljøvennlig.
2

Finn tomme gallon kanner og andre store beholdere for å holde din brukt vegetabilsk olje, og pumpe oljen ut av leverandørens fat. Det hjelper å stable mugger i kasser eller bokser for å holde dem fra å falle over i bilen. Innlede en avtale med restauranten leverandøren for å samle olje hver uke eller så, og ankomme i tide for henting.
3

Når du setter mugger inn i bilen, pakke dem inn i store kasser eller boksene for å holde dem fra å falle over og gjør et rot. Ved hjelp av bungee ledninger eller andre begrensninger er en god måte å holde mugger sikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134152.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff