Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer Miles Reiste til prisen per gallon

Sammenligning av kostnadene for drivstoff til antall miles du har reist kan være en god indikasjon på bilens drivstofføkonomi. Noen biler bruker mye mer drivstoff enn andre. For å spare penger og /eller å bli mer miljøvennlig, er det nødvendig å vite nøyaktig hvor effektiv din modusen for transport er. Konverteringen krever en enkel matematisk beregning og vite dagens pris på drivstoff. Du trenger
en kilometerteller
Et kjøretøy
Cost of fuel
Vis flere instruksjoner
en

Beregn hvor mange miles du har kjørt ved å se på kilometertelleren på bilen din. De fleste biler tillate deg å "nullstille" eller starte fra 0.000, slik at du kan begynne med en frisk beregning. Hvis du ikke klarer å tilbakestille kilometertelleren, skriv ned det aller siste nummeret (inkluderer alle de desimaler).
2

Finne ut hvor mange liter er i bilen. Den enkleste måten å gjøre dette på er å fylle bilen opp med bensin slik at du vet nøyaktig hvor mange liter du starter med.
3

Multipliser de to tallene sammen. For eksempel, hvis du kjørte 20 miles og du brukte en gallon gjøre det, deretter multiplisere 20 med 1, som ligger 20 miles per gallon (mpg).
4

Bruk den prisen du betalte per gallon, for eksempel, $ 1,25, og dividere med antall miles du målt ved gallon. For å beregne drivstoffkostnadene per mil, tar $ 1,25 delt på 20 miles per gallon, som er 0,06 cent.
5 p Det er ulike nettsteder du kan besøke som vil gjøre beregningene for deg. MilesGallon.com er et nettsted der du kan legge inn miles du har reist og kostnaden for bensin per gallon, og resultatet er gitt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134193.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff