Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hydrogen Fuel Cell Development

The US Department of Energy har en Fuel Cell Technologies Program som tester brenselceller som en kilde til makt for bilindustrien, stasjonære og bærbare makt applikasjoner. Formål

Hyrdogen brenselceller blir utviklet og demonstrert som en kilde til energi. Søknader om hydrogen brenselcelle bruk inkluderer kjøretøy, industrielle, kommersielle og forbruker funksjon. Inkluderer
bilindustrien

Forskning som blir utført på hydrogen brenselceller for biler produksjon, kvalitet, lagring, konfigurasjon og analyse. The US Department of Energy (DOE) er i ferd med å utvikle hydrogen brenselceller for pålitelighet og kostnadseffektivitet.

Cycle Development

Brenselceller må utvikles for å møte blir arbeidssyklusen til en spesiell anvendelse. Et eksempel for hydrogen brenselcelle bruk i form av driftssyklus avtaler med bolig varme og effektbehov tidsplan. Brenselceller må utvikles for å fortsette å møte denne etterspørselen over en periode.
Testing

Utvikling hydrogen brenselceller krever testing strømkilden for variable faktorer. Noen av de tester som er gjennomført med hydrogen-brenselceller omfatter stasjonære, transport og behandling av drivstoff. Testene utføres vanligvis i løpet av en brenselcelle testsenter.
Partnerships

Argonne National Laboratory er en aktiv deltaker for DOE hydrogen brenselcelle forskningsprogram. DOE ikke bare partnere med denne organisasjonen, men med universiteter og produsenter. Samarbeidet med organisasjoner arbeider mot å utvikle nye hydrogen brenselcelle-teknologi og bringe aktuelle applikasjoner til markedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134194.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff