Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Forskjeller mellom Hybrid & Natural Gas Cars

Hvis du er på utkikk etter en ny bil med et alternativt drivstoff kilde, og du har smalere dine valg til naturgassbiler og hybridbiler, som vanligvis refererer til et kjøretøy som er i stand til å kjøre på bensin og elektrisk energi, bør du vurdere noen viktige faktorer i å gjøre den endelige avgjørelsen. Natural Gas Engines Er Cleaner

A greencar.com rapport slår fast at, ifølge US Department of Energy, eksosutslipp fra NGVs er mye lavere enn for bensindrevne biler. For eksempel, karbonmonoksid (CO) og nitrogenoksider (NOx) er redusert med mer enn 90 og 60 prosent, henholdsvis, og karbondioksid (CO2), en drivhusgass, reduseres med 30 til 40 prosent. I tillegg raffineringsprosessen av naturgass er renere ved at bensin raffinement skaper mer forurensing og elektrisitet er fortsatt produseres fra forbrenning av kull.
Natural Bensinstasjoner er vanskelig å finne
< p> Ifølge consumerreports.org, "Selv om en [naturgass] tanken er større enn en bensin tank, du får færre miles per tank. Med Civic GX, er omtrent halvparten av transportkapasitet gitt over til tanken, med 6 kubikkfot igjen til bagasjen din. Miles-per-fillup synker også, fra 400-pluss miles til mellom 220 og 260 miles. annen faktor i å fylle naturgass tank er antall naturlige bensinstasjoner rundt om i USA. Mens bensinstasjoner er allestedsnærværende og elektrisk bil eiere kan plugge i sine biler hjemme, må naturgass bileiere enten søke ut en av de 700-800 stasjoner landsdekkende eller fylle bilen hjemme ved hjelp av Phill hjemme enhet, som tar mange timer på grunn av senket trykk.
Natural Gas Motoren bruker drivstoff under trykk System

Fordi naturgass kjøretøyet er konstruert rundt et unikt trykksatt drivstoff system i stedet for en forbrenningsmotor, bilmekanikere og garasjer rundt om i landet må spesialtrent mekanikk å fikse biler, skaper kostnader problemer for kunder som søker vedlikehold. På den annen side, i henhold til Puget Sound Clean Cities Coalition, er naturgass drivstoff rimeligere enn bensin og diesel og " fordi naturgass brenner renere, er det en reduksjon i kjøretøyet nødvendig vedlikehold, som intervallet mellom oljeskift kan økes og det er økt tennplugg liv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134296.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff