Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Er bruk av hydrogen som drivstoff farlig?

Forskere leter etter måter å gjøre bruk av hydrogen som drivstoff tryggere og mer økonomisk . Som alle brensler , må hydrogen skal lagres og behandles korrekt for å minimalisere de potensielle farene . Farene

Hydrogen har egenskaper som kan medføre fare , ifølge US Department of Energy. Hydrogen -gass har meget små molekyler , og gjør det mer utsatt for lekkasje enn andre gasser. Som det har ingen farge eller lukt , er det også vanskelig å oppdage , og når nok av det lekkasjer i et trangt sted , kan det føre til kvelning. I tillegg blir når hydrogengassen utsettes for luft , den resulterende kombinasjon , hvis antent, genererer branner som er nesten usynlig . Endelig er flytende hydrogen så kaldt at berøre det kan resultere i alvorlige frostskader .
Sikker Lagring

å minimere lekkasjer , er hydrogen gass lagret i trykkbeholdere bygget av materialer som ikke reagerer med den. Flytende hydrogen lagres av NASA på negative 423 grader Fahrenheit , og dette hindrer den fra å slå til hydrogengass . Lagring av en væske ved denne temperaturen krever en spesiell kald lagring system kalt en " flytende-helium " system.

Sikkerhetsmessige fordeler

Mens en hydrogen brann kan utgjøre et brannsår fare , betyr det ikke frigi skadelige kjemikalier i miljøet , vann og varme er den eneste biprodukter. I tillegg sprer hydrogengass lekket ut i friluft raskt , minimere tenning risiko.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133994.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff