Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Ulempene ved E85 Fuel

På midten av 2000-tallet, etanol ble hyped som universalmiddel som skulle ende US avhengighet av utenlandsk olje, bringe jobber til Great Plains samt industrielle byer og redusere utslipp av skadelige miljøgifter og klimagasser . Som snart ble ansett som for optimistisk av de fleste upartiske observatører på grunn av en rekke betydelige problemene som ligger i drivstoffet, og produksjonsprosessen det tar å få det drivstoff til markedet i stor skala. Energitetthet

En gallon etanol inneholder en tredel færre BTU enn en gallon bensin, noe som gjør det til en mindre kraftig drivstoff etter volum. Dette resulterer i lavere mpg, flere fill-ups og flere miles kjørt for å fylle drivstoff. Etanol er også energikrevende gjennom hele produksjonen, og selv om Environmental Protection Agency anslått en netto energigevinst (mengden av energi fra den nødvendige inngangen energi) på 5,9 prosent, var at studien viden kritisert som underslår inn energier fra anlegg, raffinering utstyr og maskiner.
innvirkning på matproduksjon

USA statlige incentiver til produsenter av mais ment for brensel utøver press oppover på matvareprisene samlet, som har en regressiv virkning over hele inntekten spekteret i USA og en katastrofal innvirkning på fattige befolkninger på steder uten dyrkbar jord. I tillegg bønder kontanter på markedet trykk av korn oppdrett for drivstoff ved konvertering av felt som tidligere ble brukt til annet matproduksjon.
Miljøhensyn

Den største- skala kilde til etanolproduksjon i USA er mais. Andre avanserte prosedyrer som utvikler drivstoff fra cellulose kilder som switchgrass ennå ikke har teknologi eller infrastruktur for å produsere i stor skala. Farming mais er vann intensiv og bidrar mer til jorderosjon enn andre avlinger. Landbruk mais til drivstoff incentivizes også overarbeide jord, la det mindre næringsstoff tett og mindre verdifull for matproduksjon senere. Etanolproduksjon bruker også mer vann i raffineringsprosessen enn andre brensler, og de fleste av energien som brukes i oppdrett, transport og raffinering stadier kommer fra fossilt brensel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134165.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff