Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fossil Fuels Vs. Elektriske biler

Elektrisitet vs fossilt brensel er en av de mest opphetede debatter, ikke bare i bilverdenen, men i vårt samfunn for øvrig. Begge har sine dyder og sårbarheter, men det hele koker ned til én ting: en av dem vil trolig bli dyrere, vil den andre sannsynligvis få billigere. Historie

Nikolaus Otto effektivt oppfant forbrenningsmotoren slik vi kjenner den i dag i 1862. Elektriske biler ble først eksperimenterte med av ungarske Anyos Jedik i 1828.
Produksjon

Fossilt brensel er restene av en gang-levende organismer som har slått seg ned i store innskudd og ødelagte ned til hydrokarboner. Elektrisitet kan genereres av en rekke virkemidler, herunder fossile brensler.
Vehicle Utslipp

Ifølge US Environmental Protection Agency, fossilt drivstoff-brenning motorer avgir en rekke gasser, inkludert karbon-dioksyder, nitrogenoksid og karbonmonoksid. Elektriske biler gir ingen utslipp i drift.
Power Generation

En pågående debatt om elektrisk-drevne biler er kilden til elektrisitet selv. Selv om selve kjøretøyene produserer ingen utslipp, de kraftstasjoner de trekker strøm fra er ofte enten atomdrevne eller kull-drevet.
The Future

Fossiler brensel kan etter hvert bli erstattet av biodrivstoff som cellulose etanol og biodiesel. Plug-in elektriske biler har begrenset rekkevidde mellom hver lading, og må bære om bord kraftprodusenter (brenselceller) å ha noen fremtid i det hele tatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134270.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff