Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva Kjøretøy kan bruke E85 gass?

I interesse av fornybare drivstoff, har E85 blitt stadig mer populært og mer allment tilgjengelig. E85 er en blanding av 85 prosent etanol - avledet fra korn - og 15 prosent blyfri bensin. Bilprodusenter tilbyr et bredere spekter av flex-fuel-biler (FFV-er) som er kompatibel med både bensin og etanol blander. Betydning

FFV biler og lastebiler er utformet med drivstoffsystemer som kan oppdage hvilken type brensel som brukes og justere motoren kontrollerer automatisk å måle riktig luft /drivstoff blanding. Konverteringer for eksisterende biler og lastebiler er ikke allment tilgjengelig.
Historie

Mens den første fleksible-fuel stand auto var Model T Ford, ble FFV er kommersielt tilgjengelig fra auto beslutningstakere på 1990-tallet.

Relevans

Blended drivstoff som E85 produsere færre miljøgifter enn bensin og produsere litt mer strøm.

Hensyn

Mens flere modeller er tilgjengelige med FFV evne, er E85 ikke er tilgjengelig overalt. Kjørelengde lider med bruk av E85, men det er kostnadene i forhold til prisen på bensin oppveier den økte bruken.
FFV Produsenter

dag, Ford, GM og Chrysler tilbyr flere biler og lastebiler med FFV evne, og Mercedes-Benz tilbyr fire modeller. Nissan og Toyota tilbyr to modeller som er FFV-tallet. Se vedlagte referanse for nøyaktige modellen tilgjengelighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134143.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff