Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer en liten motor til propan

Propan gass gir gode saftige hamburgere når det brukes i en utendørs grill. Men det samme propan også kan brukes til å ta en tur til butikken for å kjøpe dagligvarer, også. Small-motor forgassere også kan bli endret for propan bruk i en motorsykkel, gressklipper, makt vaskemaskin og en annen oppgave hvor en motor er brukt. Det er konvertering kit produsenter for nesten alle merke og modell av liten motor, og hvis du kjøper den riktige, de grunnleggende trinnene for slike konverteringer er ganske like. Du trenger
Engine informasjon: merke, modell og produsent
forgasser konvertering kit for motoren din modell
Spare forgasser (valgfritt)
propan tank med regulator og drivstoff tråd med riktig tilkobling dyse
Skrutrekkere
Drill og drill bit satt
Needle-nese tang
Socket satt med forlengelse
Vis flere instruksjoner
Fjern Forgasser Fra Engine
en

Fjern alle slanger, koblinger og bolter fra forgasseren og dra det forsiktig bort fra motoren. Pass på å dekke innsugningsportene å hindre at fremmedlegemer fra å finne veien inn i sylinderen.
2

Finn plast cap dekker vakuum-fitting plassering og fjerne den gamle forsamlingen, og erstatte den med den nye montering og cap.
3

Fjern flottørkammer, også kalt "bollen", og dens pakning. Skrape av eventuelle rester av den gamle pakningen med en skarp-edged hobby kniv om nødvendig. Fortsett å fjerne flyte ved å trekke ut hengselpinnene og sette dem på et trygt sted.
4

Fjern nålen drivstoff stengeventilen montering og jet drivstoff forsamlingen.
5

Følg instruksjonene som fulgte med konvertering kit. De vil sannsynligvis kreve at du forstørre drivstoff levering jet port. Denne prosedyren vil kreve en bestemt størrelse drill bit for din forgasser modell. Fortsett i henhold til dine kit instruksjoner med forsiktighet. Bruk RTP å tette ubrukte porter eller passasjer.
6

Installer den nye propan drivstoff levering jet enheten i forstørret port og fylle eventuelle ubrukte drivstoff forsyning inntakene.
7

Kast alle deler gjenværende fra den gamle forgasseren, som de ikke vil bli nødvendig igjen etter at konverteringen har blitt installert. Installere forgasseren på motoren, følger drivstoff hookup instruksjoner og fyre opp den nye propan-drevet motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134127.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff