Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Pro & Cons av elektriske biler

En av de største temaene for debatt i det 21. århundre er at av global oppvarming og alternative drivstoffer. Det er mye diskusjon om hvorvidt alle de utslippene som er produsert av fabrikker og biler har noen effekt på atmosfæren. For å nå dette målet, er det mange som ønsker å redusere sine karbonutslipp. En av de måter å gjøre dette på er å kjøpe et alternativt drivstoff bil eksempel en hybrid eller elektrisk bil. Før du kjøper en elektrisk bil, sørg for å nøye se på fordeler og ulemper ved en elektrisk bil. Utslipp

Selvfølgelig, er en av de mest attraktive funksjonene i en elektrisk bil som det gir ingen utslipp. En elektrisk bil kjører ikke på bensin i det hele tatt, noe som betyr at det ikke er noen biprodukt fra forbrennings. Når elektrisitet er mer vanlig produsert av vann og vind, får ren kraft til å kjøre elektriske biler vil forlate en enda mindre karbonutslipp.
Energy Efficient

Elektriske biler ekstremt er energieffektive. Disse kjøretøyene får nesten tre ganger så mye lagret energi til hjulene enn en vanlig forbrenningsmotor. Også må den elektriske bilen ingen overføring fordi bilen kan produsere maksimalt dreiemoment starter fra null RPM. Den elektriske bilen svinger rett og slett på. Det er noen oppbygning er nødvendig, slik at det ikke er noe tap av energi. Elektriske biler også dra nytte av regenerative bryte, noe som kan sparer 20 prosent til 25 prosent av den energien som vanlige pauser tape og omdirigere den til batteriet.
On-Board Energy Storage

En av ulempene ved å ha en elektrisk bil har å gjøre med lagring av den energien som trengs for å kjøre en. Batteriene som brukes til å drive biler kan være svært tung og ikke lett å jobbe med. For eksempel har den nye Chevy Volt et batteri som veier mer enn 400 pounds. Denne vekten lagt på kjøretøyet kan påvirke ytelsen.
Lade Issues

Selv om du kan lade bilen med en vanlig 110V plugg, det tar ca 12 timer å lade kjøretøyet. Normalt må dette gjøres over natten. Også, ladestasjoner er ikke lett tilgjengelig, slik at opplading av batteriet i løpet av dagen svært vanskelig. Til slutt bør du feilberegner hvor lang tid du har på kostnad, du står fast. Det er ingen måte å fylle bensin på bilen på siden av veien (i motsetning til gassdrevne biler, som kan tankes fra en gass kan.)
Range

utvalget av et elektrisk kjøretøy er også et problem. Akkurat nå, kan en elektrisk bil bare gå opp til 100 miles på én lading, som er omtrent en tredjedel av avstanden til en standard tank av gass. Selv om dette kan være en fordel hvis du bor og arbeider i det samme området, det gjør pendling vanskelig. Dessuten er motorvei kjøring anbefales ikke da disse kjøretøyene er for det meste kollisjonstestet ved lave hastigheter ment for kort rekkevidde bykjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134078.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff