Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Produkter som bruker Natural Gas

Naturgass finnes i overflod i store deler av verden, en energikilde rikelig i USA. Talsmenn har vært en pådriver for bruk av naturgass for to grunner: vi kontrollerer aksjen og det er en av de reneste fossile brensler available.Surprisingly, ganske mange produkter kjøre på eller bruker naturgass. Bybusser

Komprimert naturgass, eller CNG, brukes av mange offentlige busser som opererer i amerikanske byer. Eldre dieselkjøretøy blir erstattet av CNG-drevne busser eller supplert med rentbrennende dieselmotorer og den nyeste teknologien -. Hybridbusser
Tunge lastebiler

Powered by forurensende dieselmotorer i mange år, er lastebiler som kjører på CNG langsomt blir introdusert til markedet. Daimler AG har introdusert en CNG-alternativet i sin populære Freightliner linje med store lastebiler.

Personbiler

Honda Civic GX, introdusert i 2004-modellen år , er den eneste masseproduserte bil på markedet som kjører på CNG. Det bærer også æren som produserer færrest utslipp av noen bil på planeten. Ettermarkedet konvertering kits tillate folk å konvertere sine biler til å kjøre på komprimert naturgass. Infrastrukturen er fortsatt begrenset, men mange eiere installere hjemme-baserte fyllestasjoner for å tjene sine personlige behov.
Homes

Ditt hjem kan allerede bruke naturgass, takket være tørketromler og varmtvannsberedere drevet av denne drivstoff kilde. Men de er ikke de eneste produktene som bruker naturgass, som mange ovner, ovner, peiser, gassgriller, patio varmeovner og utendørs belysning er også drevet av naturgass.
Viktig ingrediens

Naturgass er en viktig ingrediens i ulike produkter, blant annet maling, fargestoffer, plast, frostvæske, fotografering film, gjødsel, medisin og eksplosiver.
væske eller gass

Naturgass kan lagres i flytende form når kjølt til temperaturer på minus-260 grader Fahrenheit. Når forandret til en væske, har det bare 1/600th av plassen det ville trenge i sin gassform. Dette gjør transport av flytende gass på lastebiler eller tankere enklere, konvertere tilbake til gassform når den leveres til kunder eller plassert i rørledninger.
Ser frem

Fordi naturgass er allment tilgjengelig i USA, og er en rentbrennende drivstoff, inkludert den i en omfattende nasjonal energistrategi ville minske avhengigheten av utenlandske energikilder. Milliarder av dollar brukt til å transportere gass og olje fra utlandet kan brukes i vår egen bakgård, som gir arbeidsplasser og et renere miljø hjemme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134109.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff