Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Ulemper og fordeler av elektriske biler

Elektriske biler ble opprinnelig brukt under pre-Gulf oljepris høykonjunktur når energi-og transportbehov var langt mer begrenset. I det 21. århundre, har begrepet tilbake til sentrum scene av amerikanske transport, ettersom olje er en kostbar, knappe og fornybare ressurs. Ifølge Hybrid Cars.com, anslagsvis 5000 biler i dag kjører utelukkende basert på elektrisitet. Den høyeste konsentrasjonen av disse kjøretøyene er i California. Som med alle andre typer kjøretøy, elektriske biler kommer med et sett med fordeler og ulemper. Krever No Oil

Det faktum at elektriske biler trenger ingen gass eller diesel er deres største fortrinn. Bilen kjører på en elektrisk motor i stedet for en motor som trenger bensin for å starte. I stedet for en bensin-motor, har en elektrisk bil en elektrisk motor. Det elektriske motoren får strøm fra en DC-kontrolleren befinner seg under panseret. Kontrolleren får strøm fra et oppladbart batteri som lader når du kobler bilen opp til laderen. Bilen vet hvor mye strøm du bruker, fordi gasspedalen hekta på potensiometre (som er synlige motstander) som signal til kontrolleren hvor mye strøm for å levere til motoren (akkurat som gasspedalen ville gjort i en vanlig bil). Elektrisiteten for slike biler fører til mindre skade på miljøet enn raffinerier som produserer bensin. I tillegg er en elektrisk bil billigere å drifte og vedlikeholde fordi den ikke er avhengig av fossilt brensel, som fortsatt er utsatt for høye priser.
Miljøvennlig

klimagasser er et hett tema for uenighet, med debatten fokus på utslipp av effekter av utslipp. En elektrisk bil er en null-utslipp kjøretøy. Ifølge Hybrid Cars.com, en bryter til elektriske biler i bare en håndfull av de store amerikanske byer kan få ned utslipp av karbonmonoksid og hydrokarboner med hele 98 prosent i løpet av byene.

Ineffektiv for vedvarende bruk

Den store ulempen med elbiler er at de ikke er praktisk for vedvarende bruk. Elektriske biler kan ikke holde en belastning for lange perioder av gangen. I gjennomsnitt er det mulig for bilen å kjøre mellom 50 og 130 miles på en åtte timers lading. Videre lade bilen er vanskelig når du er på veien, siden det er ingen elektrisk tilsvarer en bensinstasjon. Elektriske biler kan kjøre opp til samme hastighet som standard kjøretøy, men har en tendens til å ha mye jevnere og roligere ritt enn vanlige biler, som kan gjøre kjøringen mer behagelig. Imidlertid elektriske biler pleier også å være på den lille side, siden et større kjøretøy ville kreve et større batteri og mer hyppig opplading. En ekstremt eksempel på en liten elektrisk bil er det tre hjul elektriske kjøretøy produsert av Myers motorer som passer bare én passasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134251.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff