Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Forskjeller mellom Flex Fuel Motor & Gas Engines

I 2008 amerikanske valget sesongen, politikere og chattering class var alle aflutter debattere verdien av mandat at alle amerikanske bilprodusentene produsere bare fleksible drivstoff kjøretøyer. FFV-biler, som de er kjent, kan kjøre på bensin eller en hvilken som helst blanding av bensin og opptil 85 prosent etanol. Visdom var at industrien kunne få bytte til svært liten kostnad som de nødvendige teknologiske oppgraderinger er mindre. Tilstedeværelsen av millioner av nye FFV-biler på veien vil inspirere stasjon eiere å installere E85 pumper, skaper den nødvendige infrastrukturen for en mer etanol-avhengige transportsektoren. De underliggende argumentene er lyd. Denne bransjen er ikke vondt med en tung kostnad på etterlevelse, derfor ville forbrukerne ikke få bulker på prislappen (mye). Velge E85 eller bensin ville være opp til sjåføren basert på markedets bevegelser av hvert drivstoff. Som i 2009, var det ingen mandat, men produsentene har økt produksjon av FFV-biler uansett. Hvis du ikke har en FFV (og ønske du gjorde), er det enda konvertering kits er tilgjengelige, da forskjellene for de fleste biler er det mindre. Fuel System componants

Etanol er mer etsende enn bensin, og den har en tendens til å absorbere fuktighet som skaper ytterligere problemer. For å bekjempe dette, kan ffvs ikke forlate magnesium, gummi eller aluminium deler eksponert i drivstoffsystemet. Drivstoffslanger er erstattet med en plast-lined rustfritt stål variasjon, og drivstofftanker i FFV-biler er i rustfritt stål i stedet for terne-belagt stål.
Pulse Kontroll

Etanol er mindre energi tetthet enn bensin, noe som betyr mer etanol er nødvendig i forbrenningskammeret å produsere samme energimengde som en bensin eneste motoren. For å veie opp for dette, FFV-biler har et bredere spekter av puls i bensininnsprøytning sensorer slik at opp til 40 prosent mer flytende drivstoff inn i drivstoff luft blanding. Sensoren kan oppdage tilstedeværelsen av etanol og analysere konsentrasjonen slik at den injiserer riktig mengde drivstoff for forholdene.
Ytterligere Valgfritt Endringer

Siden etanol er ledende, noe som betyr at den kan bære elektrisk strøm, noen bilprodusentene inkluderer ytterligere sikkerhetstiltak. For modeller med tank montert drivstoffpumper, sikrer mot lysbuer er inkludert i utformingen. En annen mulig problem er vann-forurensning i etanol, noe som resulterer i en overflod av maursyre i forbrenningskammeret. For å beskytte mot at usannsynlig eventualitet, de fleste produsentene anbefaler syrenøytraliserende motorolje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134164.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff