Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva Er Eksos for hydrogenbiler?

Selv om hydrogenbiler står overfor betydelige utfordringer før de kan bli virkelig levedyktig, er hydrogen fortsatt betraktet som et attraktivt prospekt som et alternativt drivstoff. Noe av det som gjør det så attraktivt er de miljømessige fordelene; hydrogenbiler forurenser langt mindre enn biler som kjører på diesel eller bensin. Typer

Noen hydrogenbiler som Hondas FCX Clarity er drevet av brenselceller, enheter som bruker drivstoff til å generere elektrisk strøm. Andre hydrogenbiler som BMWs Hydrogen 7 bruker konvensjonelle forbrenningsmotorer som brenner hydrogen i en sylinder å kjøre et stempel som slår veivakselen.
Funksjon

Både brenselceller og forbrenning motorene kombinerer hydrogen med oksygen for å lage vann eller H2O. Vanndamp er den eneste eksos fra hydrogen brenselcellebiler.

Potensielle

Hydrogen forbrenningsmotorer primært avgir vanndamp i tillegg, men kan også produsere små mengder av nitrogenoksider på grunn av høye temperaturer sylinder. Mengden av nitrogenoksid i eksos fra disse bilene, men er langt mindre enn det beløpet fra en tilsvarende bensinmotor.
Fordeler

Hydrogenbiler har potensial å dramatisk redusere forurensning, ettersom hydrogen bileksos er i hovedsak vanndamp. I motsetning til fossilt brensel, betyr brennende hydrogen ikke slipper karbondioksid og kunne dermed bidra til å redusere CO2-utslippene.
Hensyn

Enten hydrogen er en virkelig grønn og bærekraftig drivstoff vil avhenge ikke bare på hvordan det brukes, men på hvordan det er produsert så vel. Ved hjelp av fossilt brensel for å produsere hydrogen, for eksempel, ville avgi forurensning og potensielt negere noen av fordelene, derfor er de fleste forskere på feltet søker nye metoder for å produsere hydrogen drivstoff ved hjelp av solenergi
<. br>
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134360.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff