Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Nevada skatteinsentiver for hybrid biler

Hybridcenter har samlet en liste over incentiver for kjøp av en hybridbil, etter staten, inkludert tilgjengelige skatteinsentiver. Selv Nevada ikke tilbyr noen skattemessige insentiver tilgjengelig mot kjøp av en hybridbil som i 2010, tilbyr det flere andre incentiver for de som er interessert i eller allerede kjører hybridbiler. Men Nevada borgere er kvalifisert for føderale hybrid skatteinsentiver. Hybrid Taxi Bruk Extention
p Som av 2010, tillater Nevada bruk av hybridbiler som drosjer i 24 måneder lenger enn tidligere tillatt. Loven brukes til å tillate et nytt redskap for å operere som en taxi for 67 måneder, eller i 55 måneder for biler som er kjøpt fra en tidligere eier, men med mindre enn 30.000 miles.
Utslipp Unntak

p Som i 2010, gjør Nevada fylkene Clark og Washoe ikke håndheve testing for overholdelse av utslippskravene for hybridbiler fem år eller mindre.
Federal Plug-In Hybrid Tax Credit

America Recovery og reinvestering Act av 2009 endret en skatt kreditt frem til 31. desember 2011, for plug-in elektriske kjøretøy. Varierer mellom $ 2500 og $ 7500, gjelder kreditt til biler med fire eller flere hjul og en totalvekt vurdering av mindre enn 14.000 kg. Bilen må trekke fremdrift ved hjelp av et batteri med minst fire kilowattimer som gir mulighet for lading fra en ekstern kilde til elektrisitet.
Federal Hybrid Plug-In Hybrid Conversion Tax Credit
< p> Den America Recovery og reinvestering Act av 2009 også gitt en kreditt, som strekker seg til 31. desember 2011, for biler konverteres med en plug-in elektrisk drift konvertering kit. Kreditt tilsvarer 10 prosent av konverteringen kost, med et maksimumsbeløp på $ 4000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133981.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff