Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer en Volkswagen Beetle Diesel Engine til å kjøre på brukt vegetabilsk olje

Bruke veggie olje for drivstoff er et miljøvennlig og rimelig tilnærming til kjøring. Volkswagen Biller med en diesel-motor har en fordel ved forsøk på å konvertere til brukt vegetabilsk olje som et alternativ til brensel, siden bare dieselmotorer kan brukes for dette formål. Brukt veggie olje som en kilde til drivstoff er et flott alternativ i varmere klima. I klima som nå temperaturer under 25 grader Fahrenheit ikke det kan være så praktisk, fordi vegetabilsk olje vil gel og kunne tette motoren. Det er mulig å ha motoren bryter frem og tilbake fra diesel til Veggie olje som nødvendig for å hindre at dette skjer. Ting du trenger
Vegetabilsk olje drivstoff konvertering kit
Avfall vegetabilsk olje
0,5 mikron tykke filter poser
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk din dieselmotor for gummipakninger. Eldre modeller av dieselmotorer ble laget med disse, og de vil bli skadet ved bruk av vegetabilsk olje som brensel. Nyere dieselmotorer har ikke dette problemet.
2

Kjøp din vegetabilsk olje drivstoff konvertering kit fra en pålitelig kilde, og med mindre du har mekanisk erfaring med motorer, unngå at-home monteringssett.


3

kommisjonen en mekaniker til å utføre installeringen av veggie olje drivstoff konvertering kit. Settet vil bli plassert i bagasjerommet på bilen og vil bli koblet opp til radiatoren. Å ha konverteringssettet koblet til radiatoren gjør veggie olje varme opp og bli mer væske før den kommer inn i motor som brensel. En bryter som gjør at du kan manuelt velge om du ønsker diesel eller veggie olje drivstoff vil bli installert på din Beetle på dashbordet, samt en bensinmåler som vil måle vegetabilsk olje drivstoff nivå.
4

Besøk lokal restaurant for å finne en god kilde for brukte veggie olje. Orientalske restauranter oftest har den reneste spillolje og er vanligvis glad for å gjøre å være kvitt det uten å måtte betale de nødvendige statlige avhending avgifter. De reneste spillolje bør gult i fargen som gjør det enklere å filtrere for bruk som drivstoff.
5

Fyll opp veggie oljetanken med spillolje, passerer den gjennom en 0,5 mikron tykk filter bag som vil fjerne matrester som kan tette bilens motor.
6

Slå på motoren og varme opp den vegetabilske oljen ved å bruke diesel for de første fem minuttene. Vent et par flere minutter hvis været er under 40 grader Fahrenheit. Etter ønsket tid, kan du slå av drivstoff alternativet bryteren til Veggie fyringsolje.

Når du er klar til å slå bilen av, må du bytte tilbake til diesel fem minutter før stenge av motoren. Dette vil tømme hele veggie olje ut av det, og hindre eventuelle geling av oljen inne i motoren når den kjøles ned. Dette er spesielt nødvendig hvis du forventer et temperaturfall eller hvis du ikke vil bruke bilen for en lengre periode.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134250.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff