Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fordelene av Hydrogen Energy i Cars

Bruken av hydrogen har mange fordeler fra hvordan den oppfører seg som et element i naturen, hvordan den er produsert og hvordan det fungerer som energibærer for en bil. Å være en bugnende element med evnen til å være slipt fra fornybare energiteknologier og kjøre et kjøretøy med null utslipp, gjør hydrogen ikke bare miljøvennlig, men en solid praktisk omtanke for fremtidens bil energi som, med litt finjustering, kunne en dag bli masseprodusert. Elementary

Hydrogen er ikke ofte funnet i naturen i sin rene form, men eksisterer først og fremst som en kjemisk forbindelse som finnes i vann og mange råstoff som olje og kull. Globalt er rundt 50 millioner tonn hydrogen produsert og 9 millioner tonn per år forbrukes i USA. Hydrogen reagerer godt under forbrenning og ionisering prosesser, som er en viktig fordel hvis bilen bruker hydrogen i en forbrenningsmotor.
Produksjon
p Det er fordeler med å bruke hydrogen som energi for biler i måten transportøren er produsert gjennom termiske, elektrokjemiske eller biologiske prosedyrer. Nitti prosent av hydrogen er avledet fra naturgass gjennom en prosess med damp-metan reformering eller partiell oksydasjon, noe som produserer en gass som reagerer med vann for å produsere hydrogen. Fordelene fremhevet av måter hydrogen kan fås for bruk i biler hele stresset de positive miljøeffekter siden fornybare kilder kan brukes i produksjon av energi til å drive motoren på en bil. Elektrisiteten som trengs for elektrolyse, som spalter vann til hydrogen og oksygen, kan gis av vindturbiner, solcellepaneler, vannkraft dammer eller geotermisk energi. Noen av disse metodene er bra for miljøet, produserer ingen ekstra grunnvann forurensning og lavere avhengighet av fossilt brensel som importert olje.
Funksjon

Hydrogen er fordeler når det blir brukt til å drive et kjøretøy er at bilen produserer ingen giftige gasser eller lukt fra sin eksos - bare vann og varme biprodukter. Bruken av hydrogen for å gi energi til brenselceller for å konvertere til elektrisitet for en bil er svært effektiv og fortsetter å generere elektrisitet som bilen kjører. Disse brenselceller kan gi mye makt til kjøretøyet og er stille. Hydrogen energi for en bil kan oppnå effektivitet to til tre ganger større enn en vanlig forbrenningsmotor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133945.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff