Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Raskeste måte å tjene Biodiesel

Biodiesel er som just-add-vann pannekake mix, du trenger egentlig ikke å vite nøyaktig hva som er i den, eller hvorfor den er der for å levere en akseptabel sluttprodukt. Biodieselproduksjon er avhengig av en rekke kompliserte kjemiske prosesser deigned å gjøre én ting: å fjerne glyserin (tunge fete syrer, eller "såpe"), etterlater bare de brennbare elementer av oljen. Planen

Alt du egentlig trenger å fjerne glyserin fra matolje er metanol. Denne kraftige oppløsningsmiddel (et brennstoff i seg selv som er lik etanol) bindes til glyserin, men kan ikke holde den i suspensjon på egen hånd. Lye gjør den separerte glyserin til å flyte til bunnen, men å legge for mye lut vil slå biodiesel drivstoff inn en etsende blanding fullt i stand til å spise opp gummipakninger og plast. Mens akseptert metode er å teste glyserin innhold av oljen gjennom en kompleks prosess som kalles "titrering", kan du hoppe over dette trinnet ved å "vaske" blandingen etterpå.
Ingredienser

De primære ingredienser er en liter ubrukt raps /mais /vegetabilsk olje, en flaske av natriumhydroksyd (lut) avløp renere og 200 ml metanol. Auto deler butikker selger metanol til bruk som gasstanken frostvæske, se etter merkenavnene Heet og Pyroil. Les etiketten nøye og sørg for at din sier "inneholder metanol" (mange lignende produkter bruker isopropanol alkohol, som ikke vil fungere). Ellers trenger du en skala som kan lese nøyaktig til 3,5 gram, en glassbeholder merket til 200 milliliter, en annen begeret merket til én liter, en to liters glass pitcher, en to gallon metall gryte, en elektrisk mikser og en blender med en lav hastighet.
Making Biodiesel

utvise ekstrem forsiktighet med både metanol og lut. De er begge svært giftig, og metanol er kreftfremkallende. Slipp 200 millileters av metanol i blender og skru den på lav. Tilsett 3,5 g av lut for å gjøre natriummetoksyd blandingen. Tillat blandingen å sirkulere i to minutter, og straks legger oljen. Blande de to på lav hastighet i 20 til 30 minutter. Etterpå varm blandingen i to gallon suppe potten til 130 grader i 5 minutter. Gi det en annen 5 minutter for å kjøle og dumpe den tilbake i beholderen. La blandingen sitte i fem til seks timer for å la glyserin å bosette til bunnen av beholderen.
Vaske Blanding

Etter et par timer, det biodiesel vil ha steget til toppen av beholderen. Du kan helle blandingen tilbake i metall potten gjennom pitcher tut, men fjerner den med en øse vil hisse opp mindre av glyserin nederst. Når du har biodiesel tilbake i potten, legge til det en gallon av rent vann og bringe blandingen opp til 130 grader. Rør hele tiden i 15 minutter med en elektrisk mikser satt på medium. Fjern blandingen fra ovnen og tillate 12 timer for vaskevannet til å skille ut.

Den første vask vil gi en uklar gruppe med vann fylt med lut, metanol og glyserin. Skumme biodiesel av toppen med en øse, kast vannet og gjenta vaskeprosessen ytterligere en eller to ganger (inntil skyllevannet kommer ut klart). La din nye biodiesel til å sitte i en åpen beholder for to til tre dager. Dette gir eventuelle gjenværende vaskevann tid til å fordampe, slik at du med ren, "tørr" drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134329.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff