Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva er fordelene med propan i Autos?

Mye av automotive oppmerksomhet i dag, som i 2010, fokuserer på ren og miljøvennlige utslipp fra kjøretøy på grunn av trusselen om global oppvarming og forurensing. Dette innebærer mange biler at selv om teoretisk gunstig, mangel praktisk på grunn av infrastrukturen på plass blir vennligere til forbrenningsmotorer. Selv om det finnes alternative drivstoff kilder som er mer fordelaktig enn bensin, blir de ofte oversett. En slik brensel-typen er propan, som har blitt benyttet i årtier som et alternativt drivstoff kilde for mange kjøretøyer, noe som gir flere fordeler. Miljø

Selv om propan kommer fra fossile brensler og brukes innen forbrenningsmotorer --- akkurat som de fleste biler rundt om i verden --- det er mer miljøvennlig enn bensin. Under bruk utgivelser propan langt mindre utslipp enn tradisjonell bensin, frigjør omkring 87 prosent færre hydrokarboner. Propan har også blitt godkjent som en alternativ energikilde drivstoff i henhold til Clean Air Act av 1990, så vel som innenfor den nasjonale Energy Policy.
Vehicle Helse

Ikke bare gjør miljøet utlede fordeler fra propan, men kjøretøyet kan gi mange positive effekter. Som propan brenner "renere", det gjør bilen til å vare mye lenger. Kjøretøy som opererer ut av propan varer opptil dobbelt så lenge som de samme kjøretøyene som brenner bensin.
Cost

Cost kan ofte være en annen fordel med propan . Som både bensin og propan prisene er svært volatile basert på tilbud og etterspørsel, vekst og fall er vanligvis omtrent tilsvarende, men på grunn av lavere produksjonskostnader, er propan ofte priset opp til 30 prosent mindre enn sin bensin motstykke. På grunn av propan blir klassifisert som en alternativ energikilde, er det også offentlige skattekreditter som kan brukes for bruken, bidrar til å fremme denne alternative-drivstoff kilde.
Resultatutvikling

annen viktig bekymring av mange auto-entusiaster er ytelsen som propan kan gi sine kjøretøy. Snarere enn propan være en alternativ energi med mindre kraft og energi, noe som resulterer i en lavere ytelse, er det omtrent tilsvarende i mengden av energi bensin gir. Flertallet av sjåførene som benytter propan rapport at det ikke er signifikante forskjeller med sin bilens ytelse sammenlignet med bruk av tradisjonelle drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134379.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff