Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fordelene av Hydrogen-Oxygen Fuel

Automotive produsenter blir motivert til å utvikle biler som bruker former for drivstoff enn bensin i et forsøk på å redusere avhengigheten av olje. Mange nye teknologier har dukket opp, og hydrogen drivstoff ser ut som en levedyktig langsiktig løsning, en gang en fordeling metode kan utformes og gjennomføres. Hydrogen drivstoff eller hydrogen-oksygen drivstoff, har mange fordeler fremfor andre drivstoff former, noe som gjør det til en potensiell leder i alternative drivstoff teknologi. Honda gjør en hydrogen brenselcelle kjøretøy kalt FCX Clarity som er tilgjengelig i et begrenset opplag i Sør-California, og de har planer om å rulle ut mer som hydrogen fyllestasjoner blitt mer utbredt. Utslipp

Når du ser på fordelene med hydrogen drivstoff, en av de mest kjente fordelene er at biler som bruker dette drivstoffet avgir bare vanndamp fra eksosrøret. Dette vannet fordamper deretter tilbake i luften, fullfører en syklus. Dette er en av de mest attraktive fordelene ved å bruke hydrogen drivstoff.
Innenriks energikilder

En annen fordel med hydrogen drivstoff er at det kan genereres gjennom alle innenlandske ressurser. Produsert ved hjelp av prosessen med å kjøre en elektrisk strøm gjennom vann, kalles elektrolyse, kan hydrogen drivstoff lages med minimal miljøpåvirkning takket være vind og solenergi drevet generatorer. Dette reduserer avhengigheten av olje og øker behovet for mer vind og solenergi-drevne energi samlere.
Innenriks Hydrogen Kilder

Hydrogen drivstoff kan gjøres fra nonpotable vannkilder som rensing av slam eller sjøvann. Dette gir oss muligheten til å benytte seg av ressurser som ellers blir lite brukte i stedet for å tappe drikkevann ressurser.
Effektivitet

Bensin er mindre effektiv enn hydrogen drivstoff. Hydrogen har en høyere energitetthet pr masseenhet enn bensin, hvilket betyr at biler vil være i stand til å reise lenger på den samme mengde brennstoff. Eller reise den samme distansen på en mindre mengde drivstoff, noe som kan føre til mindre drivstofftanker og roomier kjøretøyer. Det er anslått at hydrogendrevne biler kan reise minst to ganger avstanden fra en vanlig bil som kjører på bensin bruker samme mengde drivstoff.
Cost

Fordi hydrogen drivstoff potensielt kan genereres gjennom ressurser som enten avfallsprodukter eller lave kostnader, vil kostnadene ved å produsere drivstoff reduseres over tid, i motsetning til oljeprisen, som øker med lave forsyninger og høy etterspørsel. Selv om dagens kostnad per gallon for hydrogen drivstoff er mellom $ 6 og $ 8 per gallon, er den amerikanske regjeringen arbeider for å være i stand til å produsere den for $ 2 til $ 3 per gallon i 2015, noe som plasserer den mer i utvalg av vanlige bensin prisene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134123.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff