Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Alternative drivstoff for biler

Alternative drivstoff er bilen drivstoff som er avledet fra andre kilder enn petroleum. Dette er en potensiell virkemiddel for å redusere forurensning og utslipp av klimagasser, og er stadig økt popularitet. Videre disse alternativene er også gunstig for å redusere vår avhengighet av oljereservene, som er minkende raskt over hele verden. I dag, biler kjøre på alternative drivstoff som etanol, naturgass, hydrogen, elektrisitet og propan. Etanol
p Det er en av de mest vanlige biodrivstoff (flytende drivstoff laget av planter) brukt over hele verden. Sukkerrør og mais er de to avlinger som vanligvis brukes for etanol produksjon. Etanol kan også blandes med en hvilken som helst bensin til prosentandel og brukes i eksisterende bensinmotorer som en erstatning for bensin. I tillegg til å gjøre oss mindre avhengig av olje, er etanol også gunstig for å redusere miljøforurensning.
Natural Gas

Naturgass anses å være en av de mest miljø -vennlige alternativer til bensin (bensin). Naturgass blir for det meste består av metan. Den er lagret i et kjøretøy som komprimert naturgass (CNG) eller som flytende naturgass (LNG). En bil med trykkluft som drivstoff er i stand til å generere hastigheter opptil 35mph. Den store fordelen med naturgass baserte biler er at utslippene fra dem er mye lavere enn bensindrevne biler.

Hydrogen

Hydrogen-drevne biler har stort potensial i fremtiden. Selv om dette alternative drivstoff blir brukt på en eksperimentell nivå i dag, fordelene av å bruke rent hydrogen til strøm brenselcellebiler er i renere utslipp og redusere klimagass-effekter.
Electric Power

En elektrisk bil er et alternativt drivstoff bil drevet av en elektrisk motor i stedet for en bensinmotor. De bruker energien som er lagret i et batteri (eller serie av batterier). Elektriske biler er utslippsfrie biler og har stor energieffektivitet.
Hybridbil

annen lovende alternative drivstoff teknologi er hybridbil. Denne teknologien benytter to eller flere forskjellige strømkilder for å bevege kjøretøyet. Disse bilene bruke en liten forbrennings motor sammen med en elektrisk motor. Den elektriske motoren tar over oppgaver som krever høyere drivstofforbruk som starter motoren, rask akselerasjon og klatring åser. Sammenlignet med bensindrevne biler, hybridbiler, gir vesentlig mindre karbondioksid.
Propan

Flytende propan blir også brukt i økende grad som et alternativt drivstoff for biler. Disse bilene er grønnere enn konvensjonelle bensin biler som de produserer er lave utslipp
Solar Power

Solar-drevne biler biler som kjører på energi fra solen, som er lagret i solcellepaneler. Denne alternative energiteknologi har ikke fått popularitet forventet i billøp konkurranser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134092.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff