Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

AC Vs. DC Electric Car

Med miljømessige og økonomiske hensyn blir viktigere, er elektrisk bil utforming bli et stort problem for bilprodusenter. Selv om DC-motorer blir brukt langt mer enn AC, både har fordeler. Makt

Mens både motorer bruker batterier som sin strømkilde, DC motorer bruke batteriene direkte mens AC-motorer krever en omformer å konvertere DC fra batteriene i AC for motoren.


Cost
p Som regel DC motorer er nesten alltid billigere enn AC-motorer. Det er flere grunner til dette, blant annet den utbredte tilgjengeligheten av DC-motorer, og kostnaden av omformere for AC-motorer.
Torque

DC-motorer generere mye mer dreiemoment fra stillestående. AC-motorer genererer mindre oppstart dreiemoment, men de er mye bedre for kontinuerlig høy hastighet kjører.
Heat

Ifølge Wally Rippel, en ingeniør på Tesla Motors , DC børsteløse motorer genererer mindre varme enn AC induksjonsmotor. Som en generell regel, er varme bortkastet energi.
Speed ​​

Rippel sier også at AC-motorer har en fordel som motorer får større og ytelsen blir mer viktig. Tesla bruker en AC-motor og kan akselerere fra null til 60 mph på bare 3,9 sekunder.
Popularitet

Det enkle faktum er at DC-motorer dominerer akkurat nå, enten du snakker om en homebuilt elektrisk bil eller et kommersielt produserte hybrid. Imidlertid kan det endre seg transportbransjen begynner å fokusere på alvor på elektriske biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134278.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff