Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan gjør jeg Diesel Fuel fra Ag Products?

Et alternativ til å kjøpe vanlig diesel er å lage din egen biodiesel fra landbruksprodukter, som for eksempel vegetabilske oljer. Selv om resultatet ikke kan fungere i enhver dieselmotor, vil det fungere i spesielt biodiesel motorer. Før du forsøker å gjøre en stor gruppe med biodiesel, bør du gjøre en liten, test batch for å få prosessen ned. Du trenger:
1 liter vegetabilsk olje
Natriumhydroksid eller kaliumhydroksid
Metanol
2-liters brusflaske
Målebeger
Glass jar
trakt
Gummi hansker
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Ta på gummihansker og vernebriller.
2

Place et stykke papir på skala. Mål opp enten fire gram natriumhydroksid eller 5,6 gram kalium hydroksid, deretter bruke papir til å helle i en glasskrukke. Ikke bruk en plastflaske for dette; plast kan oppløse
3

Hell 250 ml metanol i et målebeger.. Legg til glasskrukke. Rør innholdet i glasskrukke grundig.
4

Varm vegetabilsk olje til 140 grader Fahrenheit på komfyren. Ved hjelp av trakten, helle en liter av oljen i de to-liters flaske soda.
5

Hell innholdet i glasskrukke inn i soda flasken. Bruk en trakt slik at du ikke søler det, som det er giftig. Rydde opp søl umiddelbart og grundig.
6

Skru lokket på brusflaske. Rist flasken i 30 sekunder, så la innholdet bosette. Rist igjen i 10 sekunder i 10 minutter. La det seg i 10 minutter, deretter riste igjen i 10 sekunder. Vent i 10 minutter og rist i 10 sekunder. Vent i én time. Etter en time, bør du se et lag med mørkere væske på bunnen av flasken.
7

Skru korken. Plasser tommelen helt over åpningen og snu flasken over. Vent til den mørke væske til å slå seg ned i halsen på flasken. Nøye, Edge tommelen på siden av flaskens åpning og tapp ut mørkere væske inn i en egen beholder. Den lettere væske igjen i flasken er biodiesel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133989.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff