Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan til å lade batteriene på elektriske biler

Som bensin fortsetter å øke i pris, er flere bil selskaper ser mot elbiler. Selv om den elektriske bilen først kom på markedet i midten av 1990-tallet ble bilen på den tiden ikke kostnadseffektivt og tilsynelatende forsvant i den bedre delen av 10 år. Imidlertid er elektriske biler begynner å gjøre et comeback, med mange biler kommer med en elektrisk /gass hybrid modell. Hvis du har en elektrisk bil den største forskjellen du trenger å vite om er hvordan man skal lade batteriet. Du trenger
Ladestasjonen eller uttak
Strømkabel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bilens elektriske lader luke. Det er her typisk gasstanken luken er plassert, på siden av bilen. Du må kanskje trykke på en knapp på innsiden av bilen for å åpne luken.
2

Inspiser luken. Det er enten kommer til å være en to-eller tredelt port, akkurat som du bruker med din TV, datamaskin eller en annen elektrisk enhet.
3

Koble en elektrisk kabel på det elektriske utstikkerne av bilen lader. De ledende delene på bilen er den mannlige enden av den elektriske tilkoblingen mens kabelen festes til omsorg er en kvinnelig end (ingen utstikkerne men hullene som du kan koble til bilen).
4

Plugg andre enden av kabelen (hannenden) inn i enten en elektrisk ladestasjon eller hjemme i ett av utsalg i garasjen din. Selv om ladetiden varierer avhengig av hva elektrisk kjøretøy du har, oftest må du la den lade i flere timer eller over natten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134180.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff