Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Problemer med O2 sensorer i Hydrogen Generatorer

The oksygen sensor spiller en viktig rolle i bilens evne til å kjøre effektivt. Den oksygen-sensor overvåker mengden av oksygen i bilens eksos. Sensoren ber så bilens datamaskin for å justere brennstofftilførselen basert på eksos avlesninger. Du må justere oksygen sensorer når du legger hydrogen til bilens drivstoff. Hydrogen produserer overflødig oksygen ved forbrenning som drivstoff, slik at oksygen sensor til å misforstå eksos hvis du ikke justerer det. Oxygen Sensor Failure

Oxygen sensorer, som alle andre bildeler, kan avta i ytelse og ikke klarer å fungere korrekt over tid. Som en oksygen sensor begynner å svikte å fungere riktig, vil målinger av oksygen i bilen eksos og drivstoff blandingen bli unøyaktig. Symptomene på en sviktende oksygen sensor vil vises som en feilkode på bilens datamaskin eller en betydelig nedgang i drivstofforbruket. Hvis bilen har begynt å løpe rundt og ser ut til å dø ofte, kan det hende at oksygen sensor har begynt å svikte.
Kommunikasjon

oksygensensorer ikke kommunisere med bilens datamaskin ombord like effektivt som andre komponenter. Dens spenningssignaler opptrer ikke så raskt eller ofte som de som ble sendt ut av andre komponenter i bilen. Som et resultat, blir meldingene fra oksygensensoren ført som en feilkode på bilens dataminne, men vil koden vanligvis som en generisk feilkode på grunn av maskinens manglende evne til å samle nok informasjon hurtig nok fra oksygensensoren. Denne uklarheten kan føre til vanskeligheter med å diagnostisere riktig feil.
Overflødig drivstofforbruk

oksygen sensor vil kjenne en økning av oksygen i eksosen av en bil som du har lagt til en drivstoffeffektivitet enhet. For eksempel vil en bil som har gjennomgått en endring å blande hydrogen med tradisjonelle drivstoff for å øke drivstoffeffektiviteten oppleve en økning i oksygen i eksosen blandingen. Når den oksygenføler leser oksygenoppgang, vil den fortelle bilens datamaskin for å gi mer drivstoff til motoren for å senke oksygennivået i eksosen. Sensoren vil tolke økningen av oksygen i den eksos som et resultat av utilstrekkelig gasstilførselen til motoren. Det overskytende drivstoff inn i motoren vil føre til et tap av drivstoff besparelser og effektivitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133960.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff