Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Biodrivstoff Vs. Konvensjonell olje

Konvensjonell olje utvinnes gjennom oljebrønner og raffineres til olje som brukes til oppvarming, for å drive biler, og for å produsere plast og andre produkter. Biodrivstoff er en erstatning beregnet for lignende formål. Forskjeller mellom de to typene drivstoff inneholde kost, utvinning beliggenhet, bærekraft, brukervennlighet og leverandører. Produksjon Krav

Biodrivstoff krever ofte konvensjonell olje for å produsere. For eksempel, biodrivstoff produsert gjennom metoder som vokser mais krever traktorer, gjødsel og andre elementer. Mange av maskinene og kunstgjødsel brukes til å dyrke mais krever petroleum - noen ganger flere liter petroleum enn de produserer i brukbar fyringsolje. Slå en gård som produserer korn over til fornybare kilder, for eksempel elektriske traktorer, krever også en stor investering. Offentlige tilskudd og air-kvalitetsforbedringer forbedre kostnadsprofil av biodrivstoff.
Sted

Extraction plasseringen er en stor fordel av biodrivstoff. Olje er ofte hentet fra tøffe og ugjestmilde steder som den frosne tundraen i Alaska, og nasjoner som Venezuela som kan være uenige politisk med USA. Importere olje fra andre land støtter ofte uvennlige regjeringer, og noen land som Japan mangler sine egne oljereserver. Produsere biodrivstoff får rundt disse geografiske begrensninger.
Sustainability

Konvensjonell olje er ikke bærekraftig. Oljefelt rundt om i verden gå tørr som ikke mer olje kan utvinnes. Gjenværende olje koster mer å hente hvert år. Dette er også en ulempe med biodrivstoffproduksjon metoder som baserer seg på bruk av konvensjonell olje, eller ikke-fornybare kilder som kull. Bærekraft krever produksjon av biodrivstoff med strøm fra en fornybar kilde, for eksempel vind-eller tidevannskraft, eller et biodrivstoff som fortrenger ikke matvekster som for eksempel alger.
Machinery Begrensninger

som i 2010, er maskiner laget for å operere med konvensjonell olje. Noen maskiner kan operere på biodiesel eller en blanding av konvensjonell olje og biobrensel, som biobrensel operasjonen krever endringer i motor design. En vanlig biodiesel blanding, B20, inneholder 20 prosent biodiesel og 80 prosent vanlig diesel. Mais-basert plast er under utvikling og brukes i noen steder, selv om de krever ytterligere forskning for å møte ytelsen til konvensjonelle oljebaserte plast. Prosjektmål ofte inkluderer bruk av biodrivstoff i en umodifisert motor.
Leverandører

Leverandører av konvensjonelt drivstoff og biodrivstoff forskjellig. Mange biodrivstoff produsenter er amatører som resirkulere drivstoff fra kilder som de fett stridsvogner av fast food-restauranter. Storskala produksjon av biodrivstoff er utført av selskaper som allerede vokser vekster som sukkerrør i store mengder. Konvensjonelle drivstoff selskaper har spesialisert seg i å lete etter oljeforekomster, boring brønner og bygge raffinerier, og er vanligvis ikke bønder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134279.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff