Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Alternative Automobile Energy

dwindling forsyninger av olje har tvunget oss til å se etter alternativer. Hydrogen og elektrisitet er i dag i forkant av løpet for nye drivstoff til bruk i transport. Det er andre som utvikles i tillegg. Elektrisitet

benytte elektrisitet til å drive biler er en idé som har eksistert så lenge som bilen selv. Faktisk ble så tidlig som på 1880 elektriske biler blir produsert, og for nesten 20 år konkurrerte de med gass og diesel biler.

Dag, elektriske biler er konvertert fra gass biler av gjør-det-selv, og ærverdige Tesla Roadster er i produksjon. Og i motsetning til populære tro elektriske biler er rask, økonomisk og pålitelig akkurat som de var i 1880.

Noen av problemene med elektriske biler stammer fra det faktum at 70 prosent av elektrisiteten vår er fortsatt produseres fra fossilt brensel og dagens batteriteknologi begrenser utvalget en elektrisk bil kan gå på en lading. Men alternativ energi markedet er bare varmet opp nå, og batteriteknologi begynner å få bakken også.
Hydrogen

Mye forskning og utvikling tid har blitt satt inn på å bruke hydrogen som et alternativ. Bedre måter å produsere hydrogen, uten å bruke naturgass til å gjøre det, er bare i horisonten.

Hydrogen brenselcelle er langt fra død som noen ville si, selv om forskerne utvikle denne teknologien nå innrømme det vil være 15 til 20 år før en levedyktig og rimelig design vil være tilgjengelige, ifølge Consumer Reports. Hydrogen brenselceller er en vinn vinn-situasjon fordi teknologien kan brukes til å ikke bare produsere strøm for biler, men kunne produseres i større skala for å gi strøm til hjemmebruk også.

Bruke hydrogen som drivstoff for forbrenning er et annet alternativ under utvikling. Fordelen her er at mye av den eksisterende teknologi i forbrenningsmotoren kunne brukes, bare endringer i brensel levering ville være nødvendig. Hindrene for å overvinne er lagring og transport, men om bord produksjonen blir også undersøkt, eliminerer behovet for lagring.

Biodrivstoff

Biodrivstoff er et annet alternativ å motta store mengder forskning og utvikling ressurser. Produsere rent drivstoff fra fornybare ressurser er et mål av store selskaper og land over hele verden. Bio-diesel kan produseres fra spillolje av restauranter og etanol fra en rekke plante materialer, som for eksempel mais, soya og landbruksavfall.

Disse brensel passe rett inn med dagens bil-teknologi, og bryteren ville være litt enklere på kort sikt. Imidlertid ville langsiktig forskyvning av fossile brensler krever disse teknologiene å ha støttende infrastruktur bygget for å tilfredsstille etterspørselen.
Solar

Mens han fortsatt territoriet til universiteter og laboratorier har solar bilen vært rundt en stund.

Alvorlig forskning og utvikling startet i 1980, og fortsetter i dag. Nylige fremskritt innen photovoltaic celle teknologi har brakt denne form for alternativ energi-plattformen, og den 2009 Toyota Prius hybrid bil selv har en valgfri solenergi taket panel. Nikkei avis i Tokyo, Japan, melder Toyota utvikler en solar bil for produksjon, selv om bekreftelse og en tidslinje er sketchy.
Oppsummering
p Det er nok av alternativer til fossilt brensel der ute, og noen beveger seg nærmere andre ved forbikjøring bensin og diesel. Fortsatt forskning og utvikling har vist at vi kan gjøre uten olje og flytte til et tryggere renere fremtid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134087.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff