Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Bensin Vs . Hydrogen Fuel

Hydrogen brenselceller er en ny teknologi som har en god del av løftet for bil slik vi kjenner den . Den infrastrukturen som er nødvendig for å støtte hydrogenbiler er allerede på plass , og den deler mange av fordelene med bensin . Forskjellen

Bensin er raffinert fra råolje og består hovedsakelig av hydrogen og karbon. Hydrogen er en ren element , og er ofte raffinert fra vannet .
Bensin Fordeler

infrastruktur for å produsere og distribuere bensin er allerede godt definert og bilprodusentene er rettet mot å produsere effektive gassdrevne biler.
Hydrogen Prinsipp

Hydrogen ikke er ofte brukt som drivstoff. Raw hydrogen blir introdusert til oksygen i en brenselcelle som produserer strøm til å drive elektriske motorer .
Hydrogen Fordeler
p Som en ren drivstoff, den eneste biprodukt av en hydrogen brenselcelle er vann . Karbondioksid er kun produsert under produksjon av hydrogen i seg selv .
Forny - evne

Fossilt brensel og bensin vil til slutt bli så vanskelig og dyrt å skaffe seg at det vil bli avløst av bio- drivstoff som cellulose etanol og bio -diesel . Hydrogen kan produseres overalt at det er vann og elektrisitet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134177.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff