Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Ulempene ved Hydrogen-drevne biler

Ifølge Hydrogen Fuel Biler Nå online: "Når hydrogenbiler blitt status quo, kan USA minske sin avhengighet av utenlandsk olje, oppnå lavere priser på de drivstoffpumper og kutte ned på drivhuset gasser som produserer global oppvarming. " Til tross for sine potensielle fordeler, hydrogendrevne biler har noen ulemper som har påvirket deres suksess. Kostnad

Hydrogen er en kostbar måte å drive biler. Mesteparten av kostnadene er generert av håndtering og lagring. I tillegg vil standard bensinstasjoner og kjøretøy må radikalt endre sin nåværende utstyr og praksis for å passe behovene til hydrogendrevne biler. Hydrogenproduksjon er også fire ganger dyrere enn bensin, ifølge en UCLA online artikkel kalt "The Hydrogen Highway".
Storage

Lagring hydrogen presenterer også vanskeligheter. I motsetning til bensin, kan rent hydrogen ikke kan pumpes inn i en gass-tank, da det er en gass og lettere enn luft. Ifølge en Columbia University elektronisk artikkel, kan hydrogen bli lagret i en trykksatt gass-tank, men tankene ville være meget tung og hydrogenet potensielt kan lekke inn i det omliggende metall. Det kan også lagres som en væske, men det fordamper raskt og vil kreve dyrt isolasjon for å hindre overdreven drivstoff tap.
Safety

En av de primære grunnen til at hydrogen presenterer slike vanskeligheter for lagring og transport formål er at det er meget eksplosivt. Ifølge Columbia University, er det en av "de mest brannfarlige stoffer på jorden." Likevel, ulike elektroniske kilder hevder at hydrogen er ikke farligere enn andre brensel hvis det brukes på riktig måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134335.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff