Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan bruke naturgass til drivstoff bilen din

Naturgass er et godt alternativ drivstoff hvis du ønsker å redusere utslippene av karbondioksid, men endringer må gjøres til bilen din - spesielt til drivstoff lagertank, fyre dyse og motoren før du kan starte kjøring på naturgass. Husk at kjørelengde effektivitet ikke er forbedret - du får tilsvarende kjørelengde per gallon som du ville gjort med en effektiv bensin bil - og at profesjonell hjelp kan være nødvendig. Du trenger:
komprimert naturgass
Tube-formet sylindere resistente mot høytrykk
lekkasjefri drivstoff dyser
Regulator å redusere trykket
Sensorer
datamaskin styrer

Vis flere instruksjoner
en

Sett på bilens drivstoff lagertank med termos-lignende flasker som kan håndtere høyt trykk gass. Naturgass er lagret i bilen på 3,000-3,600 pounds per kvadrattomme, den korrekte betegnelsen for drivstoffet er komprimert naturgass (CNG). Lagercontainere må være i stand til å tåle press og har spesielle ventiler for å lette trykket i tilfelle en krasj-indusert brann. Legge spesiell rør-formede beholdere til baksiden, toppen eller understellet på vognkassen, som må være av betydelig struktur for å bære den økte vekt. CNG lagertanker kan kjøpes gjennom amerikanske CNG.
2

Installer en regulator i nærheten av motoren for å redusere gasstrykket når det er gitt ut fra tanken. En regulator, minsker trykket av CNG før den kommer inn i motoren og omdanner den til en brukbar form. Techforgas International leverer CNG regulatorer.
3 Spesielle motordeler kan brukes til å ettermontere bilen til å bruke komprimert naturgass.

Installer en gassformig drivstoff injeksjon system for å erstatte bensin bensininnsprøytning. Det annet system er nødvendig å benytte et gassformig brennstoff og mate den inn i sylindrene, som slår stemplene. Techforgas International leverer gass CNG bensininnsprøytning.
4

Installer spesialiserte sensorer og datamaskiner som overvåker og justerer fuel-til-luft-flow blandingen slik at når tennpluggen tenner gassen, drivstoff brenner effektivt. UGS-Ultragas forsyninger CNG elektroniske styreenheter.
5

Bruk naturgass drivstoff dyser til drivstoff bilen. Komprimert naturgass krever et lukket system. Naturgass er svært brannfarlig på bestemte blandinger og må holdes i et lukket system for å hindre ulykker. Noen luft-til-natural-gassblanding mellom 5 prosent og 15 prosent naturgass er brannfarlig. Under 5 prosent, er det ikke nok gass til å brenne, over 15 prosent, er det ikke nok oksygen til å forårsake brann. For å unngå gass blanding med luft ved usikre prosenter, naturgass dyser tette og låse på plass for å hindre at gass slipper ut i løpet av drivstoff.
6

Installer et hjem naturgass bensinstasjoner stasjon hvor du kan pumpe din egen gass . En svarapparat kan bare ett kjøretøy drivstoff om gangen, og krever en egen krets med en 15 amp breaker. Det er knyttet til din naturgass linje og krever 48,00 BTU inngang (ligner på en standard varmtvannsbereder).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134367.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff