Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan bruke Peanut Oil i Biodiesel

Peanut olje blir brukt til å lage biodiesel fordi det er så kostnadseffektivt. Nesten alle vegetabilsk olje kan bli konvertert til biodiesel. En av de mest vanlige brukte oljer er soyaolje, men forskere finner at peanøttolje er mer økonomisk. Femti liter soyaolje kan produseres fra en acre av landet i forhold til 123 liter peanøttolje fra samme størrelse stykke land, noe som gjør sistnevnte en tiltalende alternativ til andre oljer. Peanøtter har blitt brukt til å lage diesel produkter siden Rudolph Diesel laget den første motoren gå på peanøttolje i 1900. Du trenger:
Vernebriller, maske og hansker
7 g kalium hydroksid eller 5 g natriumhydroksid
220 milliliter metanol
Høy tetthet polyuretan bøtte
1 liter ren, ubrukt peanøttolje
Pot med høye sider
gassbrenner eller kokeplate
Stirrers
Kjøtt eller godteri termometer
Aquarium luftpumpe
Ceramic air stein
konisk bunn tank med ventiler på bunnen
Vann
Vis mer Instruksjoner
Making Biodiesel
en

Løs opp hydroksid i metanol i bøtta. Kontroller at du er i et godt ventilert område eller utenfor. Denne blandingen vil gjøre methoxide.
2

Varm opp peanøttolje på gassbrenneren til 55 grader Celsius (131 grader Fahrenheit), ved hjelp av termometer for å sjekke temperaturen. Oljen spruter når det varmes opp til høye temperaturer, så sørg for at du bruker en gryte med høye kanter og verneutstyr.
3

Hell methoxide inn i peanøttolje, og rør raskt med en av stirrers. Glyserol vil begynne å skille fra olje-og synker til bunns.
4

Fjern biodiesel fra glyserol. Du har nå biodiesel, men du må fjerne urenheter før du kan bruke det i motoren din. Du kan gjøre dette ved å kjøpe et system som vil vaske den før den brukes eller ved å vaske det selv.
Vaske Biodiesel
5

Hell biodiesel i den koniske tank og tilsett to ganger så mye vann. Den koniske tanken med ventiler lar deg enkelt fjerne urenheter når de slår seg ned på bunnen.
6

Fest luft stein til akvariet pumpe, legge den til vannet og biodiesel blanding og slå den på . La den kjøre i seks-sju timer. Boblene vil vaske biodiesel, og etterlater et sediment på bunnen. Drenere vannet fra bunnen ved hjelp av en av ventilene og gjenta vask tre til fire ganger til vannet er klart.
7

Tørk biodiesel ved å la luften stein på etter siste skylling. Luftboblene vil hjelpe vannet fordampe. Den biodiesel er tørr når den er klar. Det er da klar til bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133957.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff