Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

DIY Bio Diesel

Kostnadene ved å bruke bensin som drivstoff for kjøretøy er større enn den allerede høye prisen du betaler ved pumpen. Luftforurensning er en ekstra kostnad for å bruke bensin, samt mulige menneskeskapte oljesøl og den resulterende skade på hav og livet i havet. Biodiesel, på den annen side, kan gjøres ved hjelp av ingenting, men innenlandske fornybare ressurser, herunder brukt vegetabilsk olje og animalsk fett som du normalt ville kaste bort som avfall. I tillegg er biodiesel miljøvennlig fordi det brenner mye mer renslig enn bensin. Du trenger Brukte vegetabilsk olje
Metanol
Lye eller kaliumhydroksid
1000ml, uteksaminert 100ml og 10ml sylindere
kjemisk vernehansker
kjemikaliesikkerhet pustemaske eller støvmaske
Goggles eller ansiktsmaske
Beskyttende forkle
Quart-sized glasskrukke med lokk
Cat søppel
Metal kan eller bøtte fylt med vann
tykke vegger korrugerte bokser
Brannslukningsapparat
Metal sil
Metal trakt
Vis flere instruksjoner
en

Finn et godt ventilert arbeidsplass, skur fortrinnsvis en metall på en betongplate større enn kaste seg selv. Sørg for at dette er så langt borte fra huset og garasjen som mulig. Linje med flate korrugerte bokser å inneholde eventuelt oljesøl. Iverksette tiltak for å hindre tilgang av barn, dyr eller innbruddstyver. Merke alle kjemiske beholdere, inkludert din vegetabilsk olje.
2

Bruk sikkerhetsutstyr til alle tider. Ta på deg ansiktsmaske eller vernebriller, sikkerhet pustemaske, hansker og forkle før og under behandling eller blande noen kjemikalier. Ikke fjern noen av dine sikkerhetsutstyr før du er helt ferdig. Sørg for at brannslukningsapparat er i nærheten.
3

Utarbeide og blande kjemikalier. Heat 500 ml brukt vegetabilsk olje til 120 grader Fahrenheit. Hell 100 ml metanol i en glasskrukke ved hjelp av en metall trakt. Bruk titrering å øke Lutblandingen til en pH-nivå mellom åtte og ni før du legger den til metanol. Legg den oppvarmede vegetabilsk olje gjennom en metall sil inn i glasskrukke med metanol og lut. Tett og riste flasken kraftig for å blande kjemikalier. La glasset på et varmt sted over natten.
4

Se på krukken din neste dag. Væsken skal ha slått seg inn i to lag, en lys og en mørk. Identifisere og skille mørkere væske i glasset ditt (glyserin) fra tennvæske (biodiesel). Hell biodiesel inn i en annen krukke og la den stå i to til tre dager. Rense biodiesel før du setter den i bilens bensintank for å optimalisere ytelsen og forhindre skade på dieselmotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134363.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff