Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Måter å spare fossilt brensel

Inntil vi finne alternative energikilder som er snillere mot miljøet, det er nok av små endringer vi kan gjøre i vår livsstil, på kontoret og hjemme som brenner mindre drivstoff. Utover å ha færre barn og kjøpe mindre, kan vi redusere karbondioksid (CO2) i subtile måter, også, med endringer i innendørs belysning, hvitevarer, kosthold og måten vi reiser. Det Hvorfor og hvordan av Spare Fossil Fuels

Olje, kull og naturgass er fossilt brensel omgjort til energi på en konstant og daglig basis. The Union of Concerned Scientists og US Environmental Protection Agency advarer om at våre energibehov er større enn hva ikke-fornybare fossile brensler kan levere. Etter hvert vil vi kjøre ut, det er derfor en global innsats, etter lovgivere og borgere likt, eksisterer for å dempe bruken og redusere karbonutslipp
Public Transport og hybridbiler
p Det er ingen overraskelse at transport er en stor forbruker av energi, og miljøet ville bli hjulpet hvis vi bare syklet, gikk eller tok offentlig transport overalt vi gikk. Transport myndigheter rapporterer at hvis bare en i hver 10 amerikanere pendlet på offentlig transport, ville vår avhengighet av utenlandsk olje reduseres med 40 prosent. Inntil de fleste pendlere se fordelene med jernbane, er hybrid biler verdt en titt. Dagens hybrid-disker og refuels som en vanlig bil, uten behov for å lade batteriet. Hybrider kan tilby en besparelse på opp til $ 11 000 i året i bensin. Uansett hva du kjører, sjekke dekktrykk og holde inflasjonsforventningene nivåer tilstrekkelig brannskader mindre gass, og jo mindre gass du bruker, jo mer penger du har i lomma.
Bright Ideas hjemme og på arbeidsplassen

Tenk å få den samme mengden lys, men å holde mer enn 1000 tonn CO2 ut av atmosfæren. Ved ganske enkelt å erstatte hver 75-watts lyspære med en rimeligere 20-watts kompaktlysrør, du gjør jordens en tjeneste og spare penger. Millioner av boliger og bedrifter kan gjøre dette enkelt endring.
Go Green i ditt kjøkken og vaskerom
p Hvis du ønsker å redusere vaskemaskin energibruk med 75, endringen kunne ikke vært enklere: vaske alt i kaldt vann og henge den på linjen for å tørke. Ved å gjøre dette, klærne varer lenger og du sparer mer enn 2000 kg. av CO2 fra å komme inn i atmosfæren. Juster bryteren på kjøleskapet, det vil ikke være så kaldt, men verken du eller mat vil legge merke til, og du kan spare så mye som 25 prosent på strømregningen din. Besøk EnergyStar.gov for jord-vennlig apparatet tips.
Tilstanden selv å spare energi
p Hvis du setter termostaten tre grader varmere i sommer, kan du lagre en gjennomsnittlig av 470 kg. av karbondioksyd per år. Tette lekkasjer i ditt hjem. Energy Star og non-profit miljømessige advocacy grupper som handlingsprogram for miljø Coalition si hjem isolasjon er viktig, det kan være laget av organiske materialer og gjøre hjemmet ditt en giftfrie sted
Spre ordet. i din kommune, og blant Lovgivere

Politisk handling på grasrotnivå fungerer. Ett godt eksempel er Floridas høyhastighetstog, som guvernøren godkjent milliarder i finansiering takket være borgere kontakte de rette kongressmedlemmer og signering begjæringer.
Go Veggie

FNs Food and Agricultural Organization rapporterer at 18 prosent av klimagasser kommer fra hele verden husdyrproduksjon. Fordøyelsesprosesser av kyr og sauer avgir miljøskadelig metan og lystgass og utarme våre vann og matforsyning. Oppdrett av storfe til slakting krever mye energi og brenner mye drivstoff. Statistikk publisert av Vegetarian Society viser ernæringsmessige og miljømessige fordelene ved å fjerne rødt kjøtt fra kostholdet ditt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134162.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff