Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage biodiesel fra rapsolje Kits

Det er flere kits tilgjengelig på markedet i dag for å hjelpe deg å lage din egen biodiesel. Den gjennomsnittlige sjåføren kan spare tusenvis av dollar hvert år ved å bli drivstoff-uavhengig. Ved å bruke et kit, kan du spare både tid og energi i denne prosessen. Her er noen populære alternativer for den første biodiesel kit basert på forbrukernes popularitet, pris og vanskelighetsgrad. Du trenger
Rapsolje
99 prosent ren metanol
kaliumhydroksid (KOH), eller lut
Biodiesel kit
Vis flere instruksjoner
1 < p> Den biodiesel produksjon kit fra eNasco er et billig alternativ hvis du ønsker å starte ut på en svært liten skala og øve prosessen med å lage biodiesel. Dette settet er beregnet til undervisningsformål og kommer med alle de ingredienser, utstyr og instrukser som er nødvendige for å produsere olje biodiesel som deretter kan vaskes i høyere kvalitet biodiesel. Det er 15 kits er inkludert, slik at du kan enten ønsker å arrangere en fest der alle kan prøve ut for å gjøre sitt eget drivstoff, eller du kan gi deg selv massevis av praksis ved å gjenta prosessen selv. Den selges for $ 59,95 i 2010.
2

4 gallon biodiesel starter kit er et godt kit for de som er villige til å investere litt penger i sitt første settet. Den Biostarter 4 solgt for $ 395 i 2010. Dette settet er ment for ubrukt vegetabilsk olje, så den ikke gir den utstyr for filtrering og rensing av oljen. Det inkluderer heller ikke ingrediensene, men har trinn-for-trinn-instruksjoner og råd for første gangs brukere. Det inkluderer også sikkerhetsutstyr. Denne pakken vil ta 24 timer å produsere 4 liter ren biodiesel.
3

Freedom fueleren Biodiesel Processor er en lager produksjon kit. Det selges for $ 3495 i 2010. Det gir muligheten til å produsere alt fra små testen grupper til 160 liter om gangen. Dette settet er også praktisk på grunn av sin tid effektivitet. Kun 40 minutter med hands-on arbeid kan produsere 40 liter drivstoff. The Freedom fueleren kommer med alt av utstyr og sikkerhetsutstyr er nødvendig for å produsere biodiesel, men kommer ikke med noen av ingrediensene. Den er ment å bli brukt med vegetabilsk olje og også kommer med alt av nødvendig utstyr for å rense oljen før behandlingen. Dette settet anbefales for de med litt erfaring i å lage biodiesel, på grunn av kostnadene ved investering og mengde biodiesel generert. Imidlertid er fullstendige instruksjoner inkludert, og det er brukervennlig nok for nybegynnere også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134388.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff