Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan bygge en Etanol Fremdeles

Destillasjon er en enkel teknikk som kan brukes til å konsentrere nesten alle væske med kjent fordamping punkt. I tilfelle av etanol destillasjon, å sette en alkohol-laden substans i et forseglet potten, og oppvarmet til en temperatur hvor etanolen koker av, men vannet blir igjen, og deretter vakuumrør som damp inn i en andre pot hvor den kan kondenseres tilbake i en væske. Hjem destillasjon er vanligvis for å lage drikkevann ånder, men det kan også bli slått til å lage etanol for biler og skape litt selvforsyning. Du trenger:
10 meter av kobberrør
baufil
Klemmer
Kobber eller rustfritt stål forseglet gryte (minst 5 liter)
Glass jug (minst 5 liter)
Loddebolten
Drill
bajonettsag
Gummi propp utstyrt med et termometer
Campfire matlaging stå
Alkohol testing kit
Vis flere instruksjoner
1 < p> Start med å sage den kobberrør i to seksjoner med baufil. Du trenger en del som er en fot lang og en annen som er ni meter lang.
2

Bøy 9-fots delen av slangen inn i en spiral. En praktisk måte å gjøre dette på er å bruke gryte som en form, og bøye slangen tilbake rundt det med klemmer. Spolen skal gjøres ved hjelp av de sentrale seks meter av slangen, og etterlater en 1/2 meter på hver side.
3

Sjekk gryten. Det bør være av rustfritt stål eller kobber, og fortrinnsvis komme allerede forseglet. Hvis det ikke er det, kan du riggen en forseglet potten ved lodding lokket på gryten, men disse soldater må være tykk og solid.
4

Drill et hull i lokket på gryten og mate en ende av slangen i den, bøyer det som nødvendig. Lodd røret til hullet.
5

Bruk en drill og bajonettsag å skjære et nytt hull i potten lokk som vil gi en tettsittende passform for din gummipropp. Dette hullet vil bli brukt til å helle mos inn i gryten.
6

Bor et hull i lokket eller lokket på glasskrukke.
7

Plasser kasserolle på et bål matlaging stativ. Sett glasskrukke nærheten, nær nok til at den andre enden av kobberrør kan mates inn i den. Det er ikke nødvendig å forsegle dette, men du vil ha minst et par inches av rør i glasset slik at det ikke vil komme fram.
8

Fyll gryten med en gjæret mos. For drivstoff etanol, ville sukkerrør være best, men hamp stilker, mais stilker og mais kjerner kan brukes som en billig erstatning for å gjøre mos. Temperaturen av brannen må holdes mellom 173 ° F og 200 grader C. Hoyere og vannet vil koke, noe lavere alkohol og den ikke vil koke. Det er ikke nødvendig å pakke kondens spolen i vann eller is, men det må holdes på et kjølig og skyggefullt sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134041.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff