Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage biodiesel fra soyabønner

I dagens verden, er biodiesel svært tiltalende. Det brenner rent og kan gjøres ved uønsket eller bortkastet organisk materiale, hjelpe miljøet og spare energi. Med de stigende kostnadene for olje og bensin, mange forbrukere og bedrifter er ivrige etter å få bytte til biodiesel for å kjøre sine dieseldrevne biler, generere elektrisitet eller oppvarming av boligene sine eller næringsbygg. Mange er interessert i måter å produsere biodiesel til eget forbruk. En måte å gjøre dette på er ved bruk av soyabønne-basert olje. Du trenger:
200 ml av 99 prosent ren metanol
to trakter
½ liter HDPE # 2 plastbeholder
5,3 g KOH lut, målt i en plast baggie og forseglet til klar til bruk
Stove eller kokeplate
en liter av fersk soyaolje
termometer
Blender
4 tom 2 liter brus flasker
Box cutter eller annet blad
Duct tape

Vis flere instruksjoner
Making Biodiesel fra soyaolje
en

Hell metanol inn i plast container ved hjelp av trakt. Legg luten gjennom den andre trakten. Plasser toppen på beholderen og snurr den til luten er oppløst.
2

Varm soyaolje to130 grader F.
3

Hell oppvarmet olje i blender, tilsett kjernen kjemikalier og blander på den laveste innstillingen i 30 minutter. Pass på å bruke en ekstra eller secondhand blender og ikke en du har tenkt å bruke til mat.
4

Overfør blandingen til en av brus flasker og la det avgjøre. Skru lokket på brus flasken tett og la flasken sitte i 24 timer.
5

Forbered Spruteflaske mens blandingen legger seg. Ta to av brusflasker og stikk et lite hull som er ca 2 mm i størrelse i nedre hjørne av hver. Dekke hullet med duct tape.
6

Hell forsiktig det øverste laget av glyserin i en av de tomme brusflasker. Pass på å helle sakte slik at biodiesel og glyserin ikke bland igjen. Hvis de gjør det, la blandingen sitte igjen før lagene skille gang.
7

Legg til biodiesel og 150 ml vann i en av de Spruteflaske, cap det tett, lå flasken på sin side, og rulle den på et flatt underlag. Du vil trenge å rulle på flasken til vannet og biodiesel er fullstendig blandet. Stå flasken opp når du er ferdig, og deretter la det avgjøre i tre timer.
8

Fjern tapen fra vaske flasken og la vannet renne. Sett på duct tape når bare biodiesel forblir i flasken.
9

Gjenta trinn 6 og 7, alternerende Spruteflaske før du har vasket biodiesel fire ganger. Sørg for å rengjøre vaske flasken før du bruker det igjen.
10

La biodiesel til tørk i et åpent brus flaske. Når biodiesel er tørr, vil det vises gjennomskinnelig. Dette kan ta så mange som fem dager. Når det er tørt, er den klar til å brukes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134025.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff