Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

En liste over elektriske biler

Med bekymringer om stigende kostnadene for bensin samt forurensing Avslutte enderør på begge bensin-og dieseldrevne biler, er mer bilprodusenter kommer ut med elektriske biler. Noen strøm-drevne biler ikke gå veldig langt mellom hver lading, mens andre har en driving range ligner på en bil med forbrenningsmotor. Hvis du er ute etter flåte biler, en pendler bil, eller en helg sportsbil, det er elektriske biler som kan tilfredsstille dine behov. Tesla Motors

Tesla Motors gjør Tesla Roadster, som er en høy-ytelse elektrisk bil. Den Roadster belastes gjennom en stikkontakt med en spesiell adapter som ligner på en bil mobiltelefon lader som plugges inn i siden på bilen. Eiere kan plugge Roadster inn i enten en 120-volts uttak hverdagen apparater bruk eller en 240-volt uttak brukes for tørketromler. Tesla Motors sier Roadster i gjennomsnitt kan kjøre ca 244 miles på en lading. Tesla Motors har klokket den Roadster akselerasjon 0-60 miles per time på 3,9 sekunder. Motorens effekt er oppgitt til 288 hestekrefter og dreiemoment på £ 273-ft. Den Roadster motoren også rød-linjer på 14000 RPM.
Zap! Electric Vehicles

Elbil maker Zap! produserer noen elektriske biler. Den Xebra er en fire-dørs kompakt sedan med plass til fire og har tre hjul, en foran og to bak. Den Zapvan Shuttle er et større alternativ, sitteplasser fem passasjerer med plass til last. I stedet for tre-hjulkonfigurasjon har Zapvan Shuttle en mer tradisjonell fire hjul. Den Zaptruck XL er en to-seters pickup lastebil. Alle tre sider av nyttelast området er hengslet slik at de kan brettes sammen og større gjenstander kan bli halt på et flatt underlag. Lastebilens nyttelast er rangert, 1600 pounds.
Chevy Volt

Etter kontroversen som omringet General Motor er utfasing av EV1 elektriske kjøretøy, er GM gjør et comeback med Volt 2011 årsmodell. Volt er i stand til å reise opp til 40 miles utelukkende på sin elektrisk ladning som er lagret ved å plugge bilen inn i en stikkontakt over natten. Etter at elektrisk ladning er oppbrukt, kommer en gass generator i Volt på å hjelpe Volt generere mer strøm for å holde bilen i gang. Volt interiør har plass til fire personer og en koffert for last.
Nissan Leaf

Nissan Leaf er en helt elbil. The Leaf lades ved å plugge den inn i en 240-volts stikkontakt som må være på en dedikert krets koblet til en breaker for sikkerhet. Nøyaktige detaljer om momentutgangsenden av Leaf el-motoren har ikke blitt utgitt, men som med andre elektriske biler, er 100% av dreiemomentet tilgjengelig på 0 miles per time. Nissan har sagt akselerasjon av Leaf er sånn av en V6 kjøretøy og har en toppfart på 90 miles per time, noe som gjør det verdig landeveiskjøring. Nissan har også uttalt at den gjennomsnittlige spekter av bilen i mellom hver lading er ca 100 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134297.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff